Syder Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Autor: Ja? Screen / Demo: No nie chce mi się screenów robić a więc po prostu prace wyślę Witam, przedstawiam wam moją skromną galerię :) Przede wszystkim liczę na szczęrą ocenę z waszej strony. Jeśli jesteś też zainteresowany współpracą ze mną to zapraszam na steam: https://steamcommunity.com/id/Syderrr/ Do mojego ulubionego moderatora: dziękuję że mi przypomniałeś o tym że nie mogę szerzyć swojej twórzczości, nie w celu reklamy, lecz w celu doskonalenia się... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Mam nadzieję, że prace się podobają :) Przyjmę każdą krytykę, a więc bądźcie szczerzy <3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Majstersztyk Posted November 9 UNBAN™ CS 2 V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #3 Keeper CS2 MIRAGE #4 Moderator Share Posted November 9 Temat został przeniesiony do archiwum! Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts