Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick (obecny oraz używane wcześniej, jeśli nie używałeś innych nicków napisz: "obecny nick | nie używałem innych nicków"):NLE Choppa 2. Imię:Kuba 3. Wiek:18 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NLE Choppa Katujemy.eu/145.239.16.89:27015/5. Doświadczenie w adminowaniu:BRAK 6. Znajomość SourceModa [0/8]:0 7. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]:NIE 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:okolo 35h tygodnio9. Dlaczego Ty?:Jestem często aktywny  pomocny oraz miły ale wiadomo każdy czasem złapie małego rage jak każdy człowiek. Na serwerz przyszedłem sobie z nudów ale spodobało mi się ludzie tutaj grający i ogólnie community serwera jest fajne i często da się pośmiać . Może żadnego doświadczenia w administracji na serwerach CS nie mam ale chciałbym spróbować swoich sił. W CS gram od 2.5 roku więc mniej więcej będę potrafił odróżnić cheatera od dobrego gracza  10. Posiadasz mikrofon? [TAK/NIE]: TAK 11. SteamID:STEAM_0:1:536314295 12. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK 13. Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK 14. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]:TAK 15. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów? [TAK/NIE]:TAK

Narks.   (edytowane)

Obowiązuje taki sam nick w grze, jak i na forum > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

+ Uzupełnij cały wzór! 

#PISEMNE

Edytowane przez Narks.
Nomeron  

Przyjęty na okres próbny (7 dni)

Dodaj mnie na steam Link

• Lubię to! 6
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak, ponieważ:
+ duży staż na serwerze
+ dużo godzin na serwerze
+ sympatyczny użytkownik

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na tak

+gt

+dobry i spokojny chlopak

+dlaczego ty

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ Wybitne GT

+ Miły chłopak 

+ Staż 

Na tak

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.