Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK

Imię: Piotr

Staż na serwerze: chwilę już na serwerze gram. Godziny, które są wymagane - Gametracker Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK (34h)

Doświadczenie: 

- wielokrotny admin serwerów,

- staż ~11 lat

Znajomość AMX [0/8]: 6 - drobna znajomość edycji pluginów. Zajmowałem się tylko silnikami starych cod modów oraz diablo modów.

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak wspominałem w moim pierwszym podaniu. Spędzam na serwerze wolną chwilę od pracy czy też studiów. Bywają dni, że wgl nie jestem w pracy ani na uczelni - wtedy spędzić na serwerze mogę nawet i cały dzień. 

Dlaczego Ty?: Jestem doświadczonym adminem (o czym możecie się przekonać po akceptacji mojej kandydatury), pragnę by na serwerze grało mniej odpalonych ludzi co ostatnimi czasy niestety ich liczba wzrasta a nie zawsze admin jest dostępny (wiadomo z jakich przyczyn - nikt nie jest no lifem). Chcę aby gra była przyjemnością dla każdego a nie jak to ostatnio słychać na serwerze - ciągłe narzekanie, że jakiś odpaleniec lata. Nie winię adminów, gdyż każdy ma swoje sprawy. Są tutaj młodzi ludzie, którzy jeszcze chodzą do szkoły oraz nieco starsi którzy pracują i mają już swoje rodziny. Wymagane jest od admina, ale zauważyć można iż nie zawsze jest nawet czas czy ochota... :) Nikt zmęczony nie będzie wchodził na serwer - lepiej się położyć i odpocząć po ciężkim dniu.

Kontakt: PW ew. STEAM

STEAM: http://steamcommunity.com/id/kurczeblaszka

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście, że tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście.

Akceptujesz składki adminowskie?: Tak 

Pozwoliłem sobie dodać ten ostatni 'punkt' gdyż wiem, że jest on obowiązkowy a nie ma go we wzorze. Mam nadzieję, że nie jest to nic złego z mojej strony a wręcz przeciwnie. 

Jeśli chodzi o forum...Nadrobić mogę wszystko, ale myślę, że nie jest ono aż tak istotne, chodzi mi tutaj o nabijanie postów jak robią to niektórzy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

Po ewentualnym zaakceptowaniu podania zgłoszę się osobiście do @Dudnesa

@ - z tym steam'em po aktualizacjach są same problemy - bynajmniej w moim przypadku. Cs'a na steamie oczywiście posiadam ale tak jak mówię - mam z nim same problemy. Bywa tak, że nawet steam mi się włączyć nie chce, po krótkiej grze mnie wywala albo wgl Counter-Strike'a mi nie włączy. Bywa też tak iż wyskakuje jakiś błąd... Próbowałem cofnąć steama do tego sprzed aktualizacji ale wtedy to już wgl klapa - dlatego też gram na NS. Ale myślę, że to nie jest żaden problem, chyba że komuś to przeszkadza... ;)

@@ToBiK jasne - przecież każdy ma wolność słowa. Ale z tym częstym banowaniem to trochę przesadziłeś :D 2 razy mi zrobiono ssy, ale chyba to o niczym nie świadczy. Możesz się przyglądać mojej grze, jeśli wydaje Ci się podejrzana - nie mam nic przeciwko. Aczkolwiek rozumiem Twoje podejrzenia, bo niestety gram na NS :mellow: - ale gram czysto  :)

Opublikowano (edytowane)

jestem na TAK, zawsze kiedy wbijam na serwer jesteś i Ty

-aktywność

-ogarniasz

-kultura

-steam

Nie mam zastrzeżeń do Twojej kandydatury

Powodzenia.

@EDIT Też to miałem, ale wymagania to wymagania. Ja stema nie naprawiłem tzn.ktoś mi go ukradł i nie odzyskałem. Moje tak zostanie podtrzymane, jeśli będziesz grał na steam, inaczej będę musiał dać NIE

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Póki co jestem neutralny 

- Nie widziałem cię na steam 

A druga sprawa bez urazy bo każdy ma swoje zdanie ale wiele razy patrzyłem jak grasz i nie do końca mi się to podobało mówię o konkretnych momentach ale ze hltv działa jak działa czyli kiedy ma ochotę nie mam podkładki pod to co piszę ;)

Dwa tylko  takie moje minusy 

Piszęto oficjalnie z racji tego ze chyba sam zdajesz sobie sprawę z tego i widzisz w zasadzie jak często w ostatnim czasie jesteś banowany i robione są ssy twojej osobie ;)

Reszta oczywiście na plus 

- doświadczenie 

- aktywność 

- kultura 

Opublikowano

Jesteś aktywny zarówno na serwerze jak i forum, zgłaszasz cheaterów. Ale dopóki nie zaczniesz grać na Steam, nie masz co marzyć o otrzymaniu rangi Admina DD2. Zacznij grać na Steam następnie złóż podanie inaczej to nie przejdzie. Oddalam jako Opiekun DD2 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.