Deserved Narks. Posted May 18, 2022 Donor Deserved Posted May 18, 2022 Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą! Dziś pod naszą malutką lupką znalazł się zawodowiec w grze League of Legends, a mowa tutaj o @ Ejdrien. Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat! 1. Co sądzisz o @ Ejdrien. ? Użytkownik nr 1 > Wydaje się dosyć mądrym i poukładanym chłopakiem. Użytkownik nr 2 > W porządku osoba, trochę nieśmiała, ale da się z nim porozmawiać. Użytkownik nr 3 > Super człowiek, tylko trochę za szybko pije xD Użytkownik nr 4 > Bardzo Miły i sympatyczny kumpel z którym można sobie popić Użytkownik nr 5 > Sprawia wrażenie miłej osoby, nie mieliśmy okazji pogadać. Użytkownik nr 6 > Bardzo miła, przyjazna i spoko osoba. Użytkownik nr 7 > Nie znam za bardzo, wydaje się spoko. Użytkownik nr 8 > Nie znam go, staram się go unikać. Użytkownik nr 9 > Ejdrien wydaje się miłym i sympatycznym człowiekiem, a na dodatek jest bardzo cichutki. 2. Na jakiej randze widziałbyś @ Ejdrien. ? Użytkownik nr 1 > Nie mam pojęcia niech zostanie na donatorze. Użytkownik nr 2 > Właściwie nie wiem w co aspiruje i czy w ogóle, ale pewnie na takiej, jaka by mu odpowiadała. Użytkownik nr 3 > Może jakiś Admin TS3 Użytkownik nr 4 > Na jakiej by się najlepiej czuł i tyle Użytkownik nr 5 > Myślę, że może redaktor lub typer. Użytkownik nr 6 > Ciężko mi powiedzieć, nie znam dobrze jego umiejętności Użytkownik nr 7 > Raczej na żadnej. Użytkownik nr 8 > Na żadnej. Użytkownik nr 9 > Admin CS:GO 3. Jaką jedną rzecz chciałbyś zrobić z @ Ejdrien. ? Użytkownik nr 1 > Nie wiem, może oglądanie wspołnie meczu jakiegoś? Użytkownik nr 2 > Napiłabym się Maryjki. Użytkownik nr 3 > Pójść na kluby w Kato :D Użytkownik nr 4 > Wypić więcej wódki Użytkownik nr 5 > Na ten moment nic, bo średnio się znamy. Użytkownik nr 6 > Pograć w cska a tak to spotkać się i wypić dobre piwo Użytkownik nr 7 > Zagrać w 1.6 Użytkownik nr 8 > ?? raczej nic. Użytkownik nr 9 > Pogadać na TS3 Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! 3 5
Recommended Posts