Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: :( Razi ♥

SteamID: 76561199227880843
Staż na serwerze: łącznie 1,5 miesiąca (stare konto)
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/%3A( Razi ♥/145.239.16.170:27035/ 
Nie mam dostępu do wcześniejszego konta
Doświadczenie w byciu adminem?:Duże

Znajomość SourceMod [1-5]:4/5

Konto Prime?:Tak
Sprawny mikrofon:Tak
Mutacja głosu:Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:Dziennie około 5-6h w weekendy więcej
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem komunikatywny, Posiadam dużo czasu który mogę poświecić na pomoc gracza, jestem cierpliwy. Potrafie utrzymać porządek na serwerze byłem Adminem na innym serwerze przez 3 miesiące. Pisze podanie ze względu że czasami brakuje aktywnego admina na serwerze. 

• Like 1
  • Haha 2
Posted

Moim zdaniem rozegraj się jeszcze na serwerze, wszedłeś tylko dzisiaj pograłeś nie całe trzy godziny. Podanie też jest napisane na kolanie, jedyny twój plus to tylko czas, że możesz grać te 5/6h.
Jestem na NIE.

• I love it 1
Posted

Jestem na nie:

-gt

-nie przekonuje mnie "nie mam dostępu do wcześniejszego konta"

-kompletenie cię nie kojarzę

Pograj trochę więcej, potem nie widzę abyś nie mógł znowu zaaplikować :UmPikaOla:

• Thanks 1
  • I love it 1
Posted (edited)

Nie spełniasz podstawowych wymagań, daj się poznać na serwerze i złóż podanie po spełnienie wszystkich wymagań 

podanie-odrzucone.png

Edited by TsitL
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.