Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:丂.????ɢᴏᴅ

Nick admina banującego:ghosT

Data/Mapa:23:15 | 13/05/2022

SteamID:STEAM_1:0:622832133

Serwer (mod):5vs5

Opis sytuacji: witam dostałem bana za wh którego nie mam miałem 1vs1  przeciwnik podbiegł pod site b więc rozglądałem się gdzei może być biegaliśmy w kółko odwróciłem się i akurat wyszedł dałem mu noscope i dostałem bana pozdrawiam ghost najpierw lepiej sprawdz a nie jakaś lucky sytuacja i dajesz za wh ;)

• Haha 1
Posted

1:20 - ziomek skacze pod oknem, jak ucieka undera dopiero wychyla, wczesniej nawet nie trzyma dojazdu mida
2:30 - zmiana pozycji przeciwnika = zmiana pozycji celownika
8:44 - im the speed - strzal zanim ziomek wychylil, polecam x0,25
8:48 - to samo, nawet nie wychylil i juz strzelil po czym celownik poszedl na glowe, rowniez x0,25 ladnie widac chociaz nawet w normalnej predkosci widac ze cos jest nie tak
kilkanascie sekund do 10:40 - prosze prosze, skaczemy, patrzymy w niebo ale jednak nagle postanawiamy sobie patrzyc apsy 
10:58 - widzi ze ziomek idzie od tv wiec sobie wskakuje do undera zeby nie zginac
11:41 - ladnie sobie chodzisz do okola

dodatkowo kolega juz dostal jednego perma na drugim koncie, dokladnie na tym ktore ma podpiete do konta z ktorego pisze odwolanie Bany - Katujemy.eu

• 2.12 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny)

Guest

Decyzja do 48h.

• Like 2
  • Haha 1
Posted

- 2.12 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.