m1das Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Imię:Bartosz Nick:mida$ Ile masz lat?:20 Znajomość sourcemod (1-10):10 Mutacja oraz działający mikrofon?:Oczywiście Posiadasz aktywny status PRIME na koncie steam?:Nie, poniewaz konto stricte pod admina serwerów. Mogę również dorzucić jeśli będzie trzeba link do swojego głównego konta ;) Link do profilu steam: Link do GT:https://steamcommunity.com/id/tiktokplay3r/ , https://www.gametracker.com/player/mida%24/91.224.117.161:27015/ Doświadczenie:Byłem adminem na wielu serwerach, zagranicznych jak i polskich. Dlaczego akurat Ty?:Lubie grać w cska na serwerach spolecznosci, spodobal mi sie wasz serwer bo jest miła atmosfera, kultura no i oczywiscie poziom. Wydaje mi się, że nadałbym sie na to stanowisko, nie cierpie cheaterow to główny powód dla którego chciałbym zostać admien u was na serwerze. ;) Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam :)
Guest Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) - GT słabe + Dlaczego ja + Doświadczenie - Forum leży Wielki - brak PRIME wg mnie żadne konto bez prime nie powinno zostać przepuszczone jestem na NIE 1. Daj dam się poznać zacząłeś grać na naszym serwerze wczoraj (12.05.2022) i składasz podanie na kolejny dzień... 2. Kup prime lub spróbuj na swoim mainie nie rozumiem takiego czegoś jak "konto stricte pod admina serwerów" na każdym możliwym serwerze masz w wymaganiach posiadanie Prime jest to jedno z kluczowych wymagań. Tak jak wcześniej wspomniałem daj się poznać i pograj na naszym serwerze dłużej i spróbuj swoich sił w kolejnym podaniu (z prime xd) //// @ m1das Kolejna sprawa skoro byłeś adminem wiele razy to wiesz że nie można się wypowiadać w swoim podaniu.... Edited May 13, 2022 by Guest dejmano May 13, 2022 Czerwony kolor jest zarezerwowany dla wyższej administracji.
P3rF3cT Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) Jestem na NIE! - Brak Prime wątpie, żebyś na którymś z serwerów dostał administratora bez PRIME. - Brak 20h na serwerze. - Stworzenie konta na forum, napisanie podania i tyle. Nie widać nawet tego, żebyś przeczytał wymagania na administratora których nie spełniasz. + Wiek +/- Znajomość SM nie wiem czy nie przeczytałeś tego również, ale żeby mieć to na 10 musisz spełniać wymagania poniżej. Jeżeli potrafisz te rzeczy to duży + ale wątpię. Edited May 13, 2022 by P3rF3cT
m1das Posted May 13, 2022 Author Posted May 13, 2022 1 godzinę temu, f0pa napisał: - GT słabe + Dlaczego ja + Doświadczenie - Forum leży Wielki - brak PRIME wg mnie żadne konto bez prime nie powinno zostać przepuszczone jestem na NIE 1. Daj dam się poznać zacząłeś grać na naszym serwerze wczoraj (12.05.2022) i składasz podanie na kolejny dzień... 2. Kup prime lub spróbuj na swoim mainie nie rozumiem takiego czegoś jak "konto stricte pod admina serwerów" na każdym możliwym serwerze masz w wymaganiach posiadanie Prime jest to jedno z kluczowych wymagań. Tak jak wcześniej wspomniałem daj się poznać i pograj na naszym serwerze dłużej i spróbuj swoich sił w kolejnym podaniu (z prime xd) Na wielu serwerach nie jest potrzebne prime tak jak mowilem bylem adminem na wielu serwerach i nigdzie nie bylo problemu jesli chodzi o status co ma prime do grania na serwerach spolecznosci ? Jesli ktos chce pograc w csa za darmo. Nie rozumiem takich ludzi poza tym napisalem wyzej ze jesli jest problem z tym kontem to moge podeslac drugie ;) Vanilla. May 13, 2022 Nie wypowiadamy się we własnych podaniach. Chcesz coś dodać edytuj post. +1 za spam
Zekus Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) Na serwerze grasz od wczoraj masz zaledwie 2 godziny oraz twoje konto na forum „leży” pograj trochę na serwerze i spróbuj ponownie. ODRZUCAM. Edited May 13, 2022 by Zekus
Recommended Posts