Jump to content

Recommended Posts

• Popular Post
Posted

Nick z serwera: ✟☆KUBI☆✟

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/✟☆KUBI☆✟/54.38.134.235:27015/ Ponad 3 lata siedze na tym serwerze :p wiec starsi gracze mnie kojarza.

Doświadczenie w adminowaniu: Spore, przedewszystkim bylem na tym serwerze adminem dwa/trzy razy.  Mialem kiedys opiekuna na innym serwerze 3 Maps i wsumie to tyle.

Znajomość sourcemoda [0/10]: Mocna 7 moglbym stwierdzic nawet ze slaba 8. Siedzialem kiedys w tym sporo.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: W kratke bym powiedzial. Mam niby te egzaminy a siedze na serwerku te 5/6 godzin tygodniowo.

Dlaczego Ty?: Glownie to zeby pomoc opiekunom no i zeby serwerek byl grywalny gdyby nie bylo admina. Niektorzy pytali sie czy nie pomoglbym ponowie jak za dawnych czasow wiec stwierdzilem ze, warto powrocic na stare bagna.  

Posiadasz mikrofon?: Jo

Kontakt: Steam/forum/discord

SID: STEAM_1:1:173790919   

Posiadasz konto Prime?: Jo

Ps. Jak tworzylem konto tutaj to mam taki nick jaki mam poniewaz te dziwne znaki na steamie. I sorka za brak polskich znakow ale pisze podanie na lapku szkolnym gdzie mam tylko szwedzka klawiature zainstalowana :dogel:

• Like 5
  • Wow 1
  • I love it 5
Posted

na tak

+wiek
+doświadczenie
+staż na serwerze
- gt
image.png.a114eefbc6e079cb6b7b4386d8fd9c99.png

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Na tak

+wiek

+mily

+doswiadczenie

+duzy staz na serwerze

-/+ gt

• Katowicz
Posted

Na tak!

+ gt

+ Aktywność

+ Doświadczenie

Od siebie dodam, że praktycznie od początku serwera na katach był jednym z pierwszych adminów i mimo swojego młodego wieku wtedy podołał i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki. Powodzonka młody! 

• Like 2
  • I love it 1
Posted

Na tak

+sm

+staż na serwerze

+gt

• Like 2
  • I love it 1
Posted

Jestem na tak.

+ ogarnięty

+ doświadczenie 
+ staż na serwerze

- GT ale da się nadrobić 

Powodzonka!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.