Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick z serwera: KOMORNIK.PL
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GT
Doświadczenie w adminowaniu: A więc tak, pierwszy admin w wieku 14 lat. Próba własnych sił w roli właściciela, serwer trybu BB i retake, lecz po dwóch miesiącach zrezygnowałem z powodu braku chęci i czasu. Kontynuacja w roli administratora na innym serwerze. Dobra znajomość SM i ustawienia cvars, lecz musiałbym sobie odświeżyć pamięć i oczywiście pełniłem już rolę administratora na owym serwerze 2 lata temu, lecz strasznie za waliłem sprawę, gdyż nie dając, żadnej informacji o odejściu postanowiłem po prostu przestać grać, ponieważ serwer był dla mnie ważny, ale są sprawy ważniejsze w życiu gry.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7~8/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie mogę poświęcić minimalnie 1h lub więcej, ale nie obiecuję tego, lecz ta 1h dzienni to pewniaczek. A weekend będę, starał się jak mogę.
Dlaczego Ty?: Myślę, że nadam się na posadę Administratora, ponieważ mam doświadczenie oraz wiedzę. Staram się pomagać graczom jak jest, okazja, kulturalny, opanowany, na ogół staram się być wzorem do naśladowania dla innych graczy. Moje GT nie jest piękne, ponieważ dopiero co wróciłem do was, ale postaram się zrobić co w mojej mocy, aby było dobrze i mam nadzieje, że będzie dobrze. Ja wiem i czytelnicy podania też, wiedzą o informacji z wyżej, że wcześniej za waliłem, ale teraz chciałbym za deklarować, że taka sytuacja już nigdy nie za istnieje w mojej karierze.

Posiadasz mikrofon?: Naturalnie
Kontakt: Steam
SID: STEAM_0:0:185863725

Posiadasz konto Prime?: TAK

Narks.  

Czerwony kolor jest zarezerwowany dla wyższej Administracji.

#PISEMNE

• Like 3
Posted

Jestem na Tak 

+Znajomość sm

+kultura

+Wiek

+pomocny

• Like 1
Posted

Na nie

-Gt

-Interpunkcja i ortografia razi w oczy 

-Posiadasz mikrofon, a odkąd wróciłem na serwer, ani razu cię nie usłyszałem 

+Podanie

• Like 1
Posted

Jestem na TAK

+ Znajomość Sourcemod'a
+ Doświadczenie
+ Wiek 
+ Pomocny
Jestem za przyjęciem go na okres próbny.

• Like 1
Posted

Jestam na TAK 

+ doświadczenie 

+ Znajomosc Sourcemoda 

+Wiek

-rzadko Cie widze na serwerze, ale może nie zwracam uwagi jak jesteś. Okres próbny wydaje się okej.

• Like 1
Posted

Jestem na nie

-rozegraj się jeszcze trochę na serwie

-rzadko widzę cię na serwerze, w dodatku nie słyszałem cię chyba jeszcze na głosowym

+masz pojęcie o zarządzaniu i używaniu sm

-aktualnie mamy dużo administracji, więc nie jest tak łatwo się dostać z takim krótkim stażem na serwerze

• Like 1
Posted

Jestem na nie 

- za dużo administracji 

- nie widuje cię na serwerze I nigdy jeszcze cię nie słyszałem 

+znajomość SM

• Like 1
Posted

Jestem na nie

- nie słyszałem Cię ani razu

- Mało godzin 

Narks.  

Wymagane jest minimum 3 powody za lub przeciw!

#PISEMNE

• Like 1
Posted

Odrzucam.

Popraw jeszcze aktywność.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.