choryberet Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 4:04 - jest 2vs1, dziwne, że od razu postanowił skanować komin i uporczywie trzymał się tej pozycji, nie sprawdzał nic, terro mógł być dosłownie wszędzie. +/-b 11:20 6:34 - kto tak w ogóle peekuje i skąd wiedziałeś, że akurat terro podszedł blisko za skrzynki na galę? +/-b 7:29 - poprawianie celownika na model dwa razy. +b 9:43 - podbiegasz i nagle zaczynasz się zatrzymywać centralnie na modelu. +b 11:55 wiem, że ta akcja będzie strasznie naciągana, ale zważywszy na twoje poprzednie reakcje na model, podciągnę to pod +b, nie byłeś pewien, że terro przebiegł za skrzynkę, mimo to przeciągasz celownik na niego + później go pilnujesz. +b 12:51 - tutaj muszę powiedzieć, że został wgrany na serwer niesamowity plugin, który ukazuje nad nim pasek plantowanej paki, bardzo przemyślane. Aczkolwiek jego paniczne strzały przez ścianę są znowu trafiane w model. +/-b 13:39 - tutaj znowu idealne przeciąganie celownika na model. +b 14:13 - szybciej przeciągasz celownikiem przed i po modelu niż go widzisz. XD +b 4:04 - no postanowiłem skanować komin bo nie musze wchodzic wtedy przez brame gdy tt są w nią wcelowani juz. i nie pisz bzdur ze nic nie sprawdzilem bo po 2 skanach i po przejsciu przez brame patrzylem juz prawa strone 6:34 - a czy ja bylem na skrzynie wcelowany ze niby wiedzialem? XD WTF tym bardziej ze biegłem ze skaltem i gosc mnie zabil bo ja sie go nawet tam nie spodziewałem 7:29 - XD podskoczylem przed bramą, widzialem ze jest tt wcelowany wiec go skanowalem, i intuicyjnie celowalem 9:43 - ładnie kłamiesz, nie zatrzymalem sie, 10s wczesniej wychodzil juz tt na gale wiec wiedzialem ze tam jest, mialem szotgana wiec musialem blizej podejsc czlowieku co ty rozpisujesz tu za bzdury. 11:55 - a tutaj to juz ci sie chyba totalnie odkleilo cos. jak w tym czasie nawet nie ma żadnej akcji XD AHAHA ide na gole potem ide na a i cala akcja tej akcji XD 12:51 -paniczne strzały? XD czlowieku ja to nie ty ze gram w gre i robie w gacie. cos ci powiem. pod czaszką jest mózg i normalni ludzie tego uzywają, myślą tym czyms. Widzialem pasek podkladanej paki to ty na moim miejscu bys celował w ten pasek z nadzieją że trafisz? XD 13:39 - tu akurat mega fart. udalo mi sie po czym nawet celownikiem machalem bo mi sie udalo i jestem kot. elo 14:13 - haha takich bajek to juz dawno nie slyszalem. nic takiego nie mialo miejsca, w zadnej sekundzie nie celuje wczesniej niz widze przeciwnika tylko czekam az sami pod niego wejdą. Czy może ktos demko rozpisac bardziej doswiadczony niz dziecko 15 letnie bez doswiadczenia ktore widzi cuda nie widy? Da rady? dejmano May 8, 2022 Brak wzoru + kolejny warnik za prowokacje.
Recommended Posts