Deserved Night0oo Posted May 8, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted May 8, 2022 @ Ejdrien. P: Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? W sumie Japonia P: Co byś zmienił w sobie, gdybyś mógł? Zwiększył bym dystans do siebie xD P: Kim chciałeś być, kiedy byłeś mały? Żołnierzem/Strażakiem P: Ostatnio przeczytana książka/obejrzany film? Meh meh ,,Lalka'' xD a film to ,,Opowieść z Narni 3'' P: Czy jesteś zadowolony ze swojego życia? Generalnie może być @ Keyira P: Ile dzieci miałeś jako ksiądz? Trochę ich było P: Jak bardzo najebiesz się u Pukawy? W luj P: Jak trafiłeś na katujemy ? W sumie przez przypadek jak szukałem Areny 1vs1 P: Ile masz lat ? Za 4 miesiące 11 dni 20 lat kończę xd P: Największy przypał jaki miałeś ? Grill u kolegi skończył się wyjazdem do Berlina P: Umiesz mózgu użyć ? W porównaniu do ciebie tak xD Idź powtórzyć wzór na deltę P: Czym się interesujesz sport itp ? No tak piłka nożna / siatkowa , IT , Pożarnictwo , anime i jedzenie P: Co sądzisz o ludziach grających na #1 arenie :D? Ogólnie to fajnie , fakt są odklejki ale da się przeżyć xD @ Bioły P: Dlaczego jesteś tak samo UPO jak Bati? Nie P: Dlaczego Bati to twój brat bliźniak? Nie jest P: Dlaczego masz tyle samo IQ co Bati? Nie P: Dlaczego Bati to twój autorytet? Nie jest P: Czy to prawda że Bati to tak naprawdę twoje alterego? Nie @ Emilciaa P: Jestem najpiękniejsza prawda? Pewnie jeszcze jak P: The best mid eune to? Nie kto inny jak ja xD P: Pokażesz bica? Nie ma co pokazywać P: Ulubiony smak czekolady? Oreo Mleczna P: Pizza czy kebab? Pewnie że kebab lecz pizza też jest na propsie P: Jak tam twoja abstynencja? Ciężki temat P: Podobają ci się UwU girl'e? Do pewnego stopnia p: yyyyy jakie jest twoje motto ? Co będzie to będzie , jeb*ć konsekwencje @ Narks. P: Podoba Ci się na katujemy? Pewnie , jeszcze jak :D P: W jaki sposób znalazłeś się na opiekunie? Dostałem propozycję i z niej skorzystałem , + pełniłem funkcje admina na Arenie w tym czasie P: Co robisz na co dzień? Aktualnie skończyłem Technikum Informatyczne , piszę matury , gram całe dnie xD i oglądam bajki ryżowe P: Lubisz jeść słodycze? Uwielbiam ale trzeba je ograniczać P: Z kim chciałbyś upić się do upadłego? Bardzo długa lista xD Pewnie z wszystkimi z którymi gram i gadam kc was misie <3 P: Umiesz gotować? Coś nie coś potrafię P: Czego nienawidzisz robić? Sprzątać meh meh P: Z czym ostatnio się męczyłeś? Z życiem i @ Bioły xD P: Twoje motto? Takie samo jak u góry P: Lubisz palić papieroski? Do alko jak najbardziej , a tak to rzadko ;D Dzięki wszystkim za pytania!!! @ ElementaR Teraz czas na ciebie 2 1 5
Recommended Posts