siwy1337 Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Nick z serwera: siwy1337 Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): LINK / LINK 2 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już Administratorem na tym serwerze i myślę, że radziłem sobie bardzo dobrze. Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 1h-1/5h Dlaczego Ty?: Moim zdaniem jestem osobą kompletną na stanowisko Administratora ponieważ, jestem osobą dojrzałą, opanowaną a przede wszystkim pomocną. Pełniłem już ową funkcję na tej sieci i myślę, że mógł bym pomóc obecnej administracji w nadzorowaniu serwera. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam,Discord,forum SID: STEAM_0:0:657713002 Posiadasz konto Prime?: Niestety nie, bo te konto co grałem wcześniej niestety mi ukradli. Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak 1 1 2
NeXt2k20 Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 A więc tak, wielki minus to brak status prime, gdzie jest on wymagany. Przechodząc do plusów; + Wiek + Znajomość Sorucemod'a + Aktywność - Brak statusu PRIME Więc przechodząc do rzeczy mój głos mówi, że można dać mu szansę, na TAK 2
Bastin Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Jestem na tak +Sm +Aktywność +Wiek -Prime Można dac mu okres próbny.
Recommended Posts