Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz 

Staż na forum : Ponad 3 miesiące
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Dni robocze = 3 / 5 H | Weekendy = 4 / 6 H
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7
Dlaczego ty? : Postanowiłem spróbować ostatni raz na posadzie UBT. Od pwenego czasu jestem bardzo aktywny na forum. Mam czas aby przesiadywać na forum i sprawdzać SS'y / Demka itp. Zgłosiłem nieobecność na serwerach na, których mam Admina i moja aktywność wynosi tam 0 dlatego iż jest to spowodowane moim sprzętem. Nie wiem kiedy go naprawię lub zakupię nowy ale nie będzie to szybko dlatego też postanowiłem pomuc w jakimś stopniu na forum. Czyli po zgłoszenie nie obecności jestem jak by ,,Zwykłym użytkownikiem,, bez żadnej rangi więc proszę nie pisać, że nie ogarnę albo coś. Jestem osobą dość ogarniętą oraz miłą. Panuje nad nerwami chodź czasami dam im ujść w jakimś poście ale to tylko delikatnie. Co na temat SS'ów ?? Jak już pisałem w innych podaniach wiem już dosyć dużo. Jeżeli chcecie wiedzieć co umiem to moje umiejętności są przedstawione w poradniku, który napisałem dla UBT. Chciałbym chociaż pomuc jako UBT bo mój komputer nie pozwala mi na gre w CS'a i ja po prostu się nudzę i chcę coś robić. Liczę, że będą pozytywne komentarze i dacie mi szansę. Dziękuje 
Znajomość AmxBans [0/10] : 8
Znajomość IPB [0/10] : 9

Minimum 100 postów. +
Minimum 20H spędzone na forum. +
Minimum 15 dni stażu na forum. +
Brak ostrzeżeń na swoim koncie. +
Wiek +15 +
Znajomość ortografii. +
Znajomość skryptu IPB. +
Znajomość AmxBans. +
Znajomość regulaminów panujących na forum.  +
Poparcie forumowiczów. +/-
Aktywność na forum. +
Opublikowano

Myślę, że można dać szansę ;)

Jestem na Tak

- Pozytywnie się zmienił

- Zależy mu

- Ogarnięty

- Znajomość AmxBans, IPB

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak Ty chcesz sprawdzać demka nie mając komputera O_o 

straciłeś tą posadę i gadać to kazdemu możesz że się poprawiłeś 

interpunkcja też kuleje 

Na NIE

Bez kompa to on raczej ani demek ani ss nie sprawdzi...

Jednak dałbym mu szansę na tzw. okres próbny. Jeśli zawiedzie to się go zdegraduje.

Wstępnie na tak

Opublikowano

Jak Ty chcesz sprawdzać demka nie mając komputera O_o 

straciłeś tą posadę i gadać to kazdemu możesz że się poprawiłeś 

interpunkcja też kuleje 

Na NIE

Pokaż mi zdanie gdzie jest napisane, że nie mam komputera ??. Komputer mam tylko jeżeli gram w CS'a 30 minut od razu mi się on wyłącza. 

Opublikowano

Neutral:

+ staż

+ aktywny

- jest dużo skarg na ciebie

- nie jestem co do ciebie przekonany.

Opublikowano

Skoro komputer nie pozwala grę w cs'a to wiąże się to ze sprawdzaniem demek. Ponadto dużo osób się na Ciebie skarży, podobno miałeś już tę rangę, więc powinno to oznaczać brak zaangażowania z twojej strony lub jakichś umiejętności. Fajnie, że chcesz pomagać, ale neutral.

Opublikowano

Skoro komputer nie pozwala grę w cs'a to wiąże się to ze sprawdzaniem demek. Ponadto dużo osób się na Ciebie skarży, podobno miałeś już tę rangę, więc powinno to oznaczać brak zaangażowania z twojej strony lub jakichś umiejętności. Fajnie, że chcesz pomagać, ale neutral.

Komputer pozwala mi na 30 minutową gre w CS, myślę, że tyle czasu wystarczy na sprawdzenie demka.A co do skarg to ostatnia skarga była 3 marca ?? lub 13.

Opublikowano

Jestem na Nie.

*wypowiadasz się 2 raz w swoim podaniu}
*30 min wystarczy na ocenianie demka, a czas spędzać na forum i patrzeć co się dzieje??
*skargi

Opublikowano

Ja i tak nie zmienię zdania. NIE

-Źle się spisywałeś.

-Spamisz podaniami..

-Tam gdzie rekrutacja tam i ty.

Opublikowano

I co, jak to odrzucą to za 5 dni kolejne podanie? Kiedy ty się wreszcie nauczysz, że aby dostać rangę trzeba sobie zasłużyć? Codziennie dostajesz po 2 warny, każdy ci mówi żebyś poczekał miesiąc z tym i zmienił swoje zachowanie. Tymczasem cały czas to samo, totalne sprawowanie jak dziecko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.