C2U~ Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Nick oskarżyciela: C2U~ Nick oskarżonego: HeliX IP lub SID oskarżonego: - Data i czas zdarzenia: 05.05.2022 / 13:!5 Przebieg sytuacji: Ogólnie bym się nie fatygował na forum, bo widzę że już opiekun serwera podjął pewne kroki i wiele osób zostało słusznie ukaranych, ale chcę poruszyć kwestię admina serwera, który nie wie na czym polega jego praca na serwerze. Obejrzałem sobie całe demko na spokojnie i chciałbym, aby opiekun serwera wyciągnał z tego jakieś wnioski. Jeżeli chodzi o same demko: Gracz o nick'u: "♥Petarda♥" od samego początku zaczął obrażać, bez sensownej przyczyny (Prawdopobonie sytuacja się rozwinęła mape wcześniej), a dokładniej: 00:48 - 01:20 Admin serwera wchodzi: 03:15 ♥Petarda♥, dokładnie w: 03:20 Zaczyna (głosowo) reklamować inną sieć serwerów = admin nie podejmuje żadnej akcji, zero upomnienia. (Co śmieszniejsze) Gracz o nick'u: "sulek135" Od samego początku mapy prowokuje na czacie, admin także zero rekacji. Kolejna sprawa, ważniejsza: Od 04:55 do 08:00 / Od 13:00 do 14:00 Prowadzi z innym graczem bezsensowną rozmowę, w której nie powinien się wdawać w dyskusje, natomiast admin prezentuje prowokujący oraz znieważający sposób rozmowy (Świadomie). Przy początku samej rozmowy przytoczył, iż jego "kolega" mu wspomniał o sytuacji na serwerze, gdzie wielu graczy nie zostało ukaranych, którzy wypowiadali się dalej co jakiś czas podczas kiedy on był na serwerze. Oraz zaznaczył, że "prowadzi" rozmowy w jego sprawie, ale na serwerze nic nie zostało wyjaśnione odnośnie zachowań graczy (Prawdopodobnie sami jego "koledzy" - pewnie steam, bądź program komunikacyjny). Reasumując, admin ten nie podjął żadnych kroków w celu utrzymaniu porządku na serwerze, mimo licznych dowodów, żaden z nich nie zostało ukarane. Jeżeli ten admin pełni swoją funkcję od 3 miesięcy w taki sposób, to opiekuni mają nad czym się zastanawiać. Już pomijając fakt, że kolega złożył podanie po 2 dniach od rejestracji konta na forum i innych brakach podstawowych wymagań (z szybkiej rekrutacji), ale go otrzymał. Więc proszę opiekuna serwera o naukę dla admin'a podstaw (już pomijająć fakt, że pomimo zgłoszeń o tym, że gracze kampili i raszowali nie wszedł ani razu na spec i nie sprawdził). O jakieś totalne podstawy i jak już ma "układy z kolegami" na serwerze, to żeby się tym publicznie nie "chwalił", chociaż moim zdaniem tu już powinien dostać degradacje, ale to już sprawa opiekuna. Dowody: Demo. 1 1 1
Deserved Night0oo Posted May 5, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted May 5, 2022 To tak całą sprawą zająłem się ja . Co do Helix-a nie mam żadnych zastrzeżenie bo oglądałem owe demka. Poprosił mnie abym obejrzał demko osobiście i upewnił się co do gracza Petarda i innych. Przytoczona sytuacja ciągnęła się przez 2 mapy (admin nie może być dostępny 24/7 tez jesteśmy ludźmi). Po obejrzeniu demek podjąłem odpowiednie kroki do graczy którzy złamali regulamin. Adamin niczemu nie zawinił, zwrócił kilkukrotnie uwagę Petardzie po czum owy gracz opuścił serwer . Dlatego uważam że skarga jest bez podstawna. 3
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts