Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: C2U~
Nick oskarżonego: HeliX
IP lub SID oskarżonego: -

Data i czas zdarzenia: 05.05.2022 / 13:!5
Przebieg sytuacji:

Ogólnie bym się nie fatygował na forum, bo widzę że już opiekun serwera podjął pewne kroki i wiele osób zostało słusznie ukaranych, ale chcę poruszyć kwestię admina serwera, który nie wie na czym polega jego praca na serwerze.

Obejrzałem sobie całe demko na spokojnie i chciałbym, aby opiekun serwera wyciągnał z tego jakieś wnioski.

Jeżeli chodzi o same demko:

Gracz o nick'u: "♥Petarda♥" od samego początku zaczął obrażać, bez sensownej przyczyny (Prawdopobonie sytuacja się rozwinęła mape wcześniej), a dokładniej:

00:48 - 01:20

Admin serwera wchodzi:

03:15

♥Petarda♥, dokładnie w:

03:20

Zaczyna (głosowo) reklamować inną sieć serwerów = admin nie podejmuje żadnej akcji, zero upomnienia. (Co śmieszniejsze)

Gracz o nick'u: "sulek135" Od samego początku mapy prowokuje na czacie, admin także zero rekacji.

Kolejna sprawa, ważniejsza:

Od 04:55 do 08:00 / Od 13:00 do 14:00

Prowadzi z innym graczem bezsensowną rozmowę, w której nie powinien się wdawać w dyskusje, natomiast admin prezentuje prowokujący oraz znieważający sposób rozmowy (Świadomie).

Przy początku samej rozmowy przytoczył, iż jego "kolega" mu wspomniał o sytuacji na serwerze, gdzie wielu graczy nie zostało ukaranych, którzy wypowiadali się dalej co jakiś czas podczas kiedy on był na serwerze.

Oraz zaznaczył, że "prowadzi" rozmowy w jego sprawie, ale na serwerze nic nie zostało wyjaśnione odnośnie zachowań graczy (Prawdopodobnie sami jego "koledzy" - pewnie steam, bądź program komunikacyjny).

Reasumując, admin ten nie podjął żadnych kroków w celu utrzymaniu porządku na serwerze, mimo licznych dowodów, żaden z nich nie zostało ukarane.

Jeżeli ten admin pełni swoją funkcję od 3 miesięcy w taki sposób, to opiekuni mają nad czym się zastanawiać.

Już pomijając fakt, że kolega złożył podanie po 2 dniach od rejestracji konta na forum i innych brakach podstawowych wymagań (z szybkiej rekrutacji), ale go otrzymał.

Więc proszę opiekuna serwera o naukę dla admin'a podstaw (już pomijająć fakt, że pomimo zgłoszeń o tym, że gracze kampili i raszowali nie wszedł ani razu na spec i nie sprawdził).

O jakieś totalne podstawy i jak już ma "układy z kolegami" na serwerze, to żeby się tym publicznie nie "chwalił", chociaż moim zdaniem tu już powinien dostać degradacje, ale to już sprawa opiekuna.

Dowody: Demo.

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

To tak całą sprawą zająłem się ja . Co do Helix-a nie mam żadnych zastrzeżenie bo oglądałem owe demka. Poprosił mnie abym obejrzał demko osobiście i upewnił się co do gracza Petarda i innych. Przytoczona sytuacja ciągnęła się przez 2 mapy (admin nie może być dostępny 24/7 tez jesteśmy ludźmi). Po obejrzeniu demek  podjąłem odpowiednie kroki do graczy którzy złamali regulamin. Adamin niczemu  nie zawinił, zwrócił kilkukrotnie uwagę Petardzie po czum owy gracz opuścił serwer . Dlatego uważam że skarga jest bez podstawna. 

• Like 3
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.