Guest Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Nick z serwera: visca Wiek: 22 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/visca/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem kiedyś admina na jednym serwerze i coś tam nie coś pamiętam. Znajomość sourcemoda [0/10]: 5 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie do 2/3h, tygodniowo myślę, że z 20h. Dlaczego Ty?: Jestem osobą bezkonfliktową, potrafiącą zachować kulturę i potrafię odróżnić dobrego gracza od cheatera. Nie toleruję kolesiostwa i nie chciałbym, aby odpały grały na tak zacnym serwerze, jakim jest Mirek 2. Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: Steam, Forum, FB SID: STEAM_0:0:138565680 Posiadasz konto Prime?: TAK
_KUBI_ Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Wszystko pieknie z wymaganiami co jest na + Ale ten gt nie przekonuje zbytnio Osoby z lepszym gt byli odrzucani, dlatego bym sie wstrzymal i zlozyl nastepne podanie jakbys mial chociaz tydzien przegrany na serwerze z tymi 2+/- godzinami dziennie jak napisales. Jestem na Nie := Peace brothers 2
svensk Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Podanie przyjęte na okres próbny. Napisz do mnie na steam -> KLIK 1 3 1
Recommended Posts