Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Damian

Staż na forum : ponad miesiąc

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 3-8h

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9-9.5

Dlaczego ty? : uważam że jestem kompetentnym człowiekiem, dojrzalszym niż większość moich rówieśników. Jestem na forum przez większą część dnia i zawsze sprawdzam najnowsze tematy i wiem co się na forum dzieje. Wydaje mi się, że jestem aktywny i dobrze się spełniam na rolach, które aktualnie wykonuję. Jako redaktor staram się pisać jak najciekawsze artykuły, które poruszają istotne tematy. Jako grafik staram się wykonać każde zlecenie. Jestem świadom, że jest wielu kandydatów z większym stażem i zaufaniem, uważam jednak że również się nadam i się na mnie nie zawiedziecie. Staram się załagodzić każdy konflikt, którego jestem świadkiem, jak i pomagać każdemu, jeśli tylko mam wiedzę na ten temat i możliwość owej pomocy. Uważam również że jestem zaufanym użytkownikiem.

Znajomość IPB [0/10] : 7

Opublikowano

Jestem na Neutral z przewagą na Nie

- Bardzo krótko z nami jesteś

- Według mnie nie spędzasz tyle czasu na forum

- Twoja aktywność jest taka sobie

+ Zależy Ci

+ Jesteś ogarnięty

Opublikowano

A ja dałbym szansę

-ogarniasz grafika

-znajomość ortografii

-znajomość IPB

-każde zlecenie wykonujesz

Opublikowano

Przykro mi Majster ale jestem na NIE. 

- Staż 

- Aktywność 

- Mało się udzielasz w innych tematach niż Grafika 

Opublikowano

Przykro mi Majster ale jestem na NIE. 

- Staż 

- Aktywność 

- Mało się udzielasz w innych tematach niż Grafika 

No i trochę młody ;) Zajmij się jak na razie tym co masz, może w następnej rekrutacji Ci się uda bo teraz jest wielu kandydatów :)

Na nie

Opublikowano

Neutral jesteś być może ogarnięty ale za krótko z nami jesteś, popraw aktywność.

Opublikowano

Wszystko ok, ale jesteś z nami za krótko i nie wszyscy zdążyli Cię jeszcze poznać. Angażuj się tak dalej, to może coś z tego wyjdzie. Na chwilę obecną są lepsi kandydaci. Jestem na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.