Jump to content

Recommended Posts

• V.I.P
  • Popular Post
Posted (edited)

Witam was. 

Dużymi krokami zbliża się okres letni do naszego świata " csowego ". Pamiętam, że kilka lat temu serwery oraz adminów trzymałem w okresie letnim na wysokim poziome kontroli, wraz z frekwencjom na serwerach. W tym okresie " letnim " postanowiłem zluzować wam trochę portki( oraz sobie ) oraz wstrzymać swoją osobę od takiej kontroli. 

Opiekunowie serwera będą mieli wytyczne co i jak ale opiszę wam też tutaj. 

• podliczanie miesięczne adminów 15h,
  • monitorowanie serwera pod moją nieobecność,
  • bezpośredni kontakt do mnie ma z DD2#1 @ Paulinkaa  oraz z DD2#2 ma @ onajNNNNNNNNN ,
  • zajmowanie się strefą UBT pod moją nieobecność,
  • kontrola sklepu która będzie kierowana do mnie, raz na jakiś czas wejdę sprawdzić co się dzieje,

Serwery szykowałem już od jakiegoś czasu na moje " wakacje " które będę robił pod koniec Czerwca aż do Września prawdopodobnie. Oficjalnie mogę stwierdzić, że jeszcze nie mieliśmy tak dopracowanych serwerów nigdy. Na dzień dzisiejszy mamy wszystko dopięte na ostatnio guzik. Na pewno jeszcze was poinformuje co i jak @ Admin CS 1.6 [ONLY DD2] & @ Admin CS 1.6 [ONLY DD2 #2] 

Edited by `Joker.^^
  • Like 15
  • KAT 2
  • Wow 1
  • I love it 2
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.