Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick z serwera:sqbany2K,𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗱
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.196:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: 7
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 (edit- ogladalem rozne filmy na temat GT i umiem to lepiej
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tygodniowo 14-16 godzin
Dlaczego Ty?:Gram czesto na serwerze i w dzisiejszym dniu 1.05.22 bylo 3 perwidnych cheaterow, toksyczny nie jestem.Mam doswiadczenie 4000 godzinne w tej grze i umielbym zobaczyc kto jest na odpale.

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt:Discord sqbanyszef #9214
SID:STEAM_1:1:151707804

Posiadasz konto Prime?:Tak 

Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak

Posted
14 minut temu, sqbanyy napisał:

Nick z serwera:sqbany2K 

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.196:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: 7
Znajomość sourcemoda [0/10]: 3
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tygodniowo 10-12 godzin
Dlaczego Ty?:Gram czesto na serwerze i w dzisiejszym dniu 1.05.22 bylo 3 perwidnych cheaterow, toksyczny nie jestem.Mam doswiadczenie 4000 godzinne w tej grze i umielbym zobaczyc kto jest na odpale.

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt:Discord 
SID:213

Posiadasz konto Prime?:Tak 

Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak

Narks.  

Nie spam! EDYTUJ pierwszy post i podaj poprawny SID!

Posted

Ogólnie to często widzę cię na serwerze, nawet sporo się udzielasz. Ostatnio zamiast płakać na czacie, jak większość żebym sprawdził odpalonego chłopa, dałeś mi znać na priv o krzywej akcji. Znajomość SM nie jest jakimś wyznacznikiem, ale nawet jeśli czegoś nie ogarniesz to nauczysz się podpytując nas. Jeśli siedziałbyś tyle na serwerze na ile deklarujesz, to bardzo dobry wynik ze względu na to, że zaczynają się matury i nie będę miał czasu zbytnio grać. Dodatkowo n3ro dalej jest chyba na urlopie, a niektórych rzadko spotykam poza ghostem. 

Jestem na tak

Posted

jestem na +

1. rozmawiałem z nim prywatnie i widać ze chce się starac i pomagac na serwerze 

2. aktywnosc 

3.kulturalny i ogarniety.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.