Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: -m1Kul_-
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/-m1Kul_-/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: na creativvepro mialem jak istnial w minecraft bylem na tsie discordzie
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie z 7/8 (mam koleguf) tygodniowo 50+
Dlaczego Ty?: bo jestem milych chlopakiem lubie marcina i chce karac cheaterow

Posiadasz mikrofon?: tak sprawny od 10lat
Kontakt: ig fb mess dc ts steam 
SID:STEAM_1:0:556282834

Posiadasz konto Prime?: tak

• Haha 3
Opublikowano

Podanie to kpina jakas xD

Oczywiście że na nie

Wiek-

Patrząc na to podanie i poprzednie to nie wygląda na dojrzałe zachowanie co admin powinienen mieć na takim serwerze-

Gt wyglada jako tako -/+

Znajomsc sourcemoda na 4, a nie miałeś nigdy styczności z adminem csa tez ciekawe xd?

Opublikowano

Jestem zdania, że podanie to jest w jakimś stopniu Twoja wizytówka. Napisałeś podanie na tzw. "odpierd*l" - zero przecinków itd.

- podanie
- historia kar

+/- GT

+ chęci

Na chwile obecną jestem zmuszony oddać głos negatywny. Przed chwilą nawet obraziłeś admina i dostałeś karę.

Opublikowano

-kultura

-podanie

ss zrobiony minute temu ;)

image.png.683571d7999839f1f91dce55828b479b.png

Jestem na NIE

Opublikowano

Brak spełnionych wymagań. Zbyt dużo wyciszeń, banów na twoim koncie. W dodatku 1 ciągle aktywny za obrazę admina. Odrzucam.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.