Keyira Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 @ Ejoo [P]Jak masz na imię? Kuba :D [P] Ile masz lat? 19 znaczy końcówka :D [P] Gdzie mieszkasz? Sląskie pomiędzy Częstochową a Katowicami [P] Uczysz się czy pracujesz? zakończyłem właśnie swoją naukę jako technik logistyk [P] Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej Horror jestem fanatykiem tego gatunku i niema żadnego filmu który mnie zaskoczy [P] Serial czy film? Zależy bo seriale oglądam codziennie ale już w towarzystwie wole filmy [P] Harry Potter czy Fantastyczne zwierzęta? Tylko i wyłącznie Harry Potter znam wszystko na pamięć ale ta ala kontynuacja też jest super [P] Piłka nożna czy siatkowa? Oczywiście że piłka nożna w bardzo młodym wieku zostałem zaszczepiony pasożytem kibicowania i przez 4 lata nie odpuściłem żadnego meczu niedalekiego klubu :D [P] Jakie masz zainteresowania? Od dziecka interesowałem się sztukami walk miałem pewne osiągnięcia do teraz mam tą samą pasję tylko z przerwami ale nic się nie zmienia [P] Jak trafiłeś na sieć? Na sieć trafiłem przez przypadek siedząc po imprezie z kolegami i zostałem tu ze względu na ludzi [P] Jak długo czas w cs? W csa gram juz ponad 8 lat zacząłem jako dziecko inni woleli grać na konsolach a ja od zawsze komputer jeśli chodzi o strzelanki [P] Jak wgl zacząłeś przygodę z Cs Przygoda z csem zaczeła się przez starszego kuzyna u który dał mi pierwszy raz zagrać i to nawet niewiem czy to było 1.6 czy jeszcze wcześniejszą wersje [P] Jaką dziewczynę lubisz najbardziej z forum? Najlepszy kontakt złapałem z @ Rudzia i do teraz uważam że jest megą osobą którą cieszę się że ją poznałem :D [P] @ LEGENDARto bot prawda? Nie znamy się za dobrze bo chyba raz rozmawialiśmy także nie mam zdania za bardzo @ Kacpperek [P] Ile masz lat? już odpowiadałem :D [P] Masz prawo jazdy? Tak już od momentu gdy stałem się pełnoletni [P] Masz dziewczynę? Aktualnie jestem singlem :D [P] Masz samochód? Mam najlepszy samochód czyli porobionego Peugeota 206 [P] Dokąd chciałbyś wyjechać? Moim marzeniem jest Norwegia. Góry i te sprawy od zawsze są moją zajawką a tam jest pięknie [P] Najładniejsza użytkowniczka katujemy? To się wiąże z poprzednią odpowiedzią dotyczącej najlepszego kontaktu :D [P] Jak trafiłeś na katujemy? Już odpowiedziałem [P] Szklanka do połowy jest pusta czy pełna? Do połowy pełna gdy starasz się myśleć pozytywnie to tak się dzieje @ Nomak [P] Co sądzisz o jednookim piracie? Ciekawy Rytuał lecz nie dal mnie xD [P] Czy jest coś lepszego niż śmigło ptaszku? Jest wiele lepszych rzeczy :D [P] Francuskie Tornado to seks?? To jest spełnienie marzeń każdej kobiety :D [P] Kto się szybciej skończy przy wudzie, Ty czy @ Rudzia? No oczywiście że nie ja ale jak się zmierzymy to zobaczymy :D [P] Jesteś chętny na szermierkę na dydole?? Temat tabu hahaha xD [P] Kiedy meet w Katowicach? Jak wkońcu dostanę propzycje daleko niemam :D [P] Ile masz dzieci w piwnicy? Odpowiednią ilość dla gości xD [P] Masz rudego kota? Mam :D @ Emilciaa [P] Najlepszy support to? @ Rudzia na Karmie [P]. Masz duży nos? Myślę że nie :D [P] Kiedy walimy szczura? Zapodaj temat i lecimy :D [P] Ile masz cm? To wiedzą tylko odpowiednie osoby xD [P] Najlepszy prezent na dzień kobiety według ciebie? Róże(czyli standard) fajny wypad na maisto jakieś kino dobra kolacja a potem niech się dzieje co chce :D [P] Ulubiona pozycja? wiadomo że gdy dziewczyna jest na jeźdźca nie jestem leniwy ale to ulubiona :D Nominuje @ Night0oo Teraz twoja kolej :D 2 2
Recommended Posts