Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: dawidkamil81

Nick admina banującego: wujas

Data/Mapa: 14:13 | 21/04/2022 de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:515013587

Serwer (mod): Mirage #2                              

Opis sytuacji: Yo. Chwilkę temu dostałem bana za cheatowanie, który jest bezpodstawny. Na swoim drugim koncie mam przegrane trochę ponad 1,5k godzin, stąd rozumiem podejrzenia wujasa, który wlepił mi banicje - na serwisie używałem konta, które ma około 50 godzin w gierce. Niezbyt rozumiem za które akcje mogłem dostać bana i które wyglądały podejrzanie, bo po przerwie moja gra wygląda jak totalne drewno i nie prezentuje się jakoś wybitnie, tym bardziej podejrzanie. Chwile przed banem pamiętam jedynie, że widząc ruch i strzały oraz patrząc na radar próbowałem z pozycji za bs'em B skanować na pałace przez ścianki przy okienkach z deagla. Też pamiętam, że wujas mógł doczepić się o losowy strzał, gdy wychyliłem się z schodków na A i losowo strzeliłem w rampę, przez smoke, z awp trafiając w chłopa przez smoke. Więcej podejrzanych akcji nie pamiętam. Ban jest totalnie bezpodstawny, więc miło by było, gdyby ktoś sprawdził demko z mojej gierki. Dziena za wysłuchanie.

Posted

Link do pierwszego demka:  http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1650539851-1650542681.zip

43:43 - prefire do terrorysty w pałacu. Terrorysta nie zdążył wychylić a podejrzany oddał strzał. Nie mógł go przecież słyszeć.
43:57 - szybkie wychylenie na rampę, strzał z AWP w smoke'a i perfidne trafienie przeciwnika.

Link do drugiego demka (z tego samego dnia, następnej "mapy"): http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1650542684-1650545092.zip

01:45 - podejrzany nie zdążył wychylić i oddaje strzał w ścianę, modelowo celując na głowę przeciwnika znajdującego się na rampie
03:20 - podejrzany postanawia nagle odpuścić sobie B i biegnie na do okna - żadne info nie padło o jakimś dojeździe czy coś; skąd pewność, że na B nikt nie podchodzi?
08:03 - chwila odpoczynku? Rozprostowanie kości po to, żeby zaraz wrócić do strzelania?
08:09 - po wychyleniu się pada idealny strzał, który pokrywa się z głową przebiegającego przeciwnika.

Skoro patrzysz na radar jak wspomniałeś wyżej, to dlaczego często sprawdzasz miejscówki, w których są Twoi koledzy z teamu? Coś tutaj chyba nie gra, co?

Kolejna sprawa - zostawię to może dla osób z UBT, bo może być to po prostu zbieg okoliczności.

dawidkamilbany.png

• Like 1
Posted

43:43- nic takiego nie widze

43:47- +/- wydaje mi się, że trochę go widać przez tego smoke

1:45- Normalne prefire w rampę to jest. Widzał po pierwszych wychyleniu, że się tam znajdują

3:20- niby trochę podejrzane, że opuścił to b, ale mógł tak zrobić, bo na b było 4 innych graczy.

8:03- nie rozumiem tego

8:09- czysto

Gracz jest czysty nie gra dziwnie. Sprawdza normalnie miejscówki wszystkie jak tam nawet nikogo nie ma. Dodatkowo za mało akcji tu się znajduję.

• Like 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.