Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować dodanie kolejnego ,,trybu,, do Turniejów m.in :

Pierwszy tryb : 1vs1

Drugi tryb : 3vs3

Trzeci tryb : 5vs5

Czyli chcę zaproponować dodanie trybu 3 vs 3. Myślę, że przyda się i taki trybik do gry ,,Turniejów,,

Tutaj też proponowałbym znalezienie takich Forum gdzie można np. zaprosić ich do zagrania turniejów i sprawdzenia swoich umiejętności.

Opublikowano

Ledwo jest znaleźć ludzi na 1v1 a co dopiero 3 na 3. Jestem na nie pierw te turnieje by musiały się darzyc dużą popularnością a jak widać tak nie jest.

Opublikowano

Ledwo jest znaleźć ludzi na 1v1 a co dopiero 3 na 3. Jestem na nie pierw te turnieje by musiały się darzyc dużą popularnością a jak widać tak nie jest.

Przecież nasz Klan już mamy chodzi mi o |AT| jak wiadomo graczy jest dużo a aby zagrać jakiś turniej poszukamy na innych forach i tam można było by się umówić na turniej i sprawdzić swoje umiejętności.

Opublikowano

Klan AT jest oddzielną sekcją pomiędzy Forum, a naszym Klanem. Jedyne co Nas łączy to FORUM. Nic więcej. Turniej 1 vs 1 jest w celu kwalifikacji do głównego teamu, a nie do robienia sobie konkursów.

Ogólnie Twoja propozycja odpada, bo nie wystarczy osób na turniej 3 vs 3 i 5 vs 5.

Ps. Przestań nabijać posty niepotrzebnymi tematami.

Co ty człowieku gadasz, że nie wystarczy osób ?? 3 osoby to aż tak dużo ?? zapisało się ok. 20 osób po czym kiedy stworzycie główny skład to myślę, że minimum to 6 osób i jak nie wiesz co piszesz to nie pisz. 

Opublikowano

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH mistrz! Człowieku... Klan składa się z 5 osób. Czy Ty kiedykolwiek widziałeś 6 osobowy klan? <płacze ze śmiechu>. Mamy zapisane 18 osób w klanie i rekrutacja jest już całkowicie zamknięta o ile się nie mylę. KLAN to KLAN, a KONKURS to KONKURS. Mam nadzieje, że Ci wszystko wyjaśniłem, bo powoli Ci wchodzi wiedza do główki ;)

Człowieku mi chodziło o to, że będziemy mieli 6 osób głównych w razie czego jak jakaś osoba by nie mogła zagrać turnieju.

Opublikowano

Polecam Ci się zapoznać w dziale o klanie albo ja Ci to streszczę otóż będą 3 teamy (15) pierwsza piątka- wyjściowy skład

druga piątka -rezerwa 

trzecia piątka- rezerwa rezerwy ;)

Salut!

HAHAHAHA Rezerwa rezerwy. Czyli mam rozumieć jeżeli z pierwszego składu ktoś nie może to wchodzi rezerwa tak ?? czy w tedy ktoś z tej rezerwy dochodzi do składu wyjściowego ?? bo napisałeś to trochę w dziwny sposób nie wiem jak mam to rozumieć.

Opublikowano

Bez sensu ! Teraz nie mozna znalezc graczy, potem też nie będzie praktycznie mozna znaleźć ...

Opublikowano

znowu robi się nie potrzebny spam i chaos wiec na razie nic takiego nie będzie zajmijmy się najpierw tym co jest w planach i nie róbmy niczego na zapas bo nie wyjdzie.

Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> oddalone<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.