Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dobrą propozycje co przyciągnie ludzi do grania

*Wiadomo że dużo osób od czasu do czasu gra na serwerze, i wiadomo że dużo osób lubi grać na plague ale do rzeczy, dużo osób jak gra to z znajomymi jestem za dodaniem klanów z max 10 osobami w którzych będą różne korzyści takie jak "krytyk,obrażenia,hp,dodatkowe ap za zabicie,grawitacja" i na przykład stworzenie klanu 2k ap, punkty w tabeli klanów 1 zabicie = 1 punkt i można by było robić różne konkursy że np. pierwsze 3 klany coś wygrywają. 

*Dodanie /sklepsms dużo ludzi będzie korzystać z tego nawet dzieci, mało dzieciaków zrobi sobie GG albo zrobi konto na forum, większe zyski by były z serwera przez ten sklep

*Dodanie map takich jak 

zm_clinic_emergency

zm_compilation 

zm_fox_v5

zm_extreme_fixed

zm_battleground_foda

zm_cubeworld_mini 

zm_iceworld_humans 

Mogłem popełnić literówki z góry przepraszam za to :I

*Usunięcie map które nie mają czasem wcale sensu bo są 2 kampy na krzyż a nikt nie chce być ciągle zombie (jeżeli chodzi o usunięcie to muszę je pospisywać, ale pewnie dużo graczy wie o jakie mapy może chodzić) 

Opublikowano

Klany fajna rzecz, ale jeśli miały by dawać jakikolwiek bonus do obrażeń to trzeba by było resztę zbalansować i obniżyć obrażenia większości broni.

Co do map to fakt, jest troche takich które w większości się nie nadają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.