Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
A no

Propozycja zmiany przywilejów/regulaminu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

Chciałbym się podzielić zmianami które moim zdaniem powinny zostać wprowadzone na serwer żeby go usprawnić i uprzyjemnić dla osób które nie zakupiły usług oraz polepszyć ekonomię serwera.

A więc zaczynając od przywilejów z usług które powinny być zmienione pierwszy z nich to:

- Sklep supervipa/ Moim zdaniem powinno się usunąć/znerfić bronie i zamiast tego dodać np. bronie dla vipa/kamizelke itp... po zmniejszonej cenie.

kolejna z nich odnośnie.

- nieskończona amunicja/ powinna być dodana do sklepu vip/svip za mniejsza cene zamiast na stałe poprawiłoby to zuzywalność ap i polepszyło by sytuacje na serwerze bo aktualnie ap mozna liczyć w tysiącach.

Idąc tokiem ekonomi odniosę sie do ap którego leci naprawdę za dużo na serwerze oczywiście mówiąc tu o vip/svip powinno zmniejszyć się zdobywanie ap i nałożyć limit np. 2 tysiące dla gracz 3/4 tysiące dla vip/svip.

Następnym tematem do omówienia są zmiany które chciałbym żeby zostały wprowadzone do regulaminu.

- Zakaz bugowania zombie w lm jeżeli cie zaraża/ Oraz wybugowywania siebie z kampy kiedy zombie jest blisko. - slay/upomnienie/ban 5min.

- zakaz uzywania anti jako matka zombie. - upomienie/ban 30min

edit.

Dodanie bomby infekcyjnej 1 zombie.

Zmniejszenie odrzutu broni na zombie/nemku.

Naprawa glosowania na zmianę mapy/ pokazują się 1/2 mapy zamiast 5.

Dziekuję za uwage i pozdrawiam A no.

Opublikowano

Na tak, bomba infekcyjna dla matki zakaz używania anti dla matki tylko że w ogóle matka nie powinna mieć możliwości kupienia
+ więcej ap za zabicie nemka/survka/snipera/assasina minimalnie 80.- nie bd pisał oddzielnego postu 

Opublikowano

Jeżeli mogę się wypowiedzieć, moje zdanie jak dodacie dla zwykłych graczy 2 k ap to uciekną w momencie bo 2 k ap to naprawde mało i można je przewalić w 1 mape tak naprawde a potem co 2 mapy być zombie? Sytuacja " typ kupił sobie wszystko ja mu rzuciłem pake i już był jakieś 300 ap w dupe a potem jeszcze raz bo użył anti i jeszcze raz no to w 1 runde stracił 650 ap i moim zdaniem każdy powinien mieć po równo vip albo svip szybko wbiją ale nie zwykły gracz.

Opublikowano

To z tym bugowaniem się w lmach i ucieczce powinno być dodane do regulaminu od początku serwera.

Mniejszy recoil na nemku - po co, skoro można kupić?

Co do map, to czasami nawet żadna się nie pokazuje xD Jest jedynie możliwość przedłużenia aktualnej i ta druga opcja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.