Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: wujas
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Wujas/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie posiadam bardzo duże, ponieważ wielokrotnie bywałem adminem/opiekunem na serwerach CS;GO - były to serwery różnego typu.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: W tygodniu bywam często w godzinach 9-14/15 (bo praca głównie na zmiany nocne), zaś w weekendy mogę siedzieć cały dzień.
Dlaczego Ty?: Posiadam spore doświadczenie na posadzie admina. Co do wymagań to je oczywiście spełniam. Jak wspomniałem wyżej gram więcej w godzinach poranno-południowych i często jest tak, że wchodzi jakiś cheater/troll i nie ma kto go ukarać tudzież zbanować.

Posiadasz mikrofon?: Proste, że tak.
Kontakt: PW, steam, jeśli konieczne to mogę podać FB.
SID: STEAM_1:1:611920650

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście.

- Ukończony 16/17 rok życia (czasem są wyjątki). :plus1:

- Mutacja. :plus1:

- Działający i sprawny mikrofon (Obowiązek). :plus1:
- Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. :plus1:
- Znajomość regulaminu serwera ( Link do regulaminu: Kliknij tutaj! ).:plus1:
- Wyróżnianie się kulturą osobistą. :plus1:

- Brak konfliktów. :plus1:

- Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach. :plus1:
- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość SM ( SourceMod'a ). :plus1:

- Minimum 3 dni stażu na forum. :plus1:

- Można złożyć jedno podanie co 7 dni od czasu odrzucenia poprzedniego podania :plus1:

- Posiadanie konta Prime :plus1:

- Brak jakichkolwiek blokad VAC (CS 1.6, CS:GO itd.) :plus1:

- Minimum 5 godzin przegrane w ciągu ostatniego tygodnia :plus1:

• Lubię to! 2
Opublikowano

+wiek
+doświadczenie
+/- gt
- sporo adminów om2
- brak kultury, często obrażasz graczy :)
na nie 

• Katowicz
Opublikowano

Gt bardzo ładne, przekonujące podanie, doświadczenie na plusik oraz to, że grasz w godzinach porannych kiedy to adminow praltycznie nie ma. Jestem na Tak. 

Adminów na mirka 2 nigdy mało, potrafiło być 14 a i tak gracze narzekali, ze żaden admin nie gra a cziterzy latają. 

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na TAK

+Wiek

Duzy + za doświadczenie w tej roli

+kulturalny osobnik

+godziny dostępności gdy najbardziej potrzeba admina

+GT

GL HF Wuja :pepelove::pepelove:

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

GT bardzo słabe. Szybka rekrutacja jest zamknięta, więc do zwykłego podania wypadałoby pograć trochę dłużej niż 6-7 dni. Plusy, to doświadczenie oraz w miarę dobra aktywność na forum, mimo wszystko gt jest powodem, dla którego jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

A ja jestem na Tak

+Bardzo miła osoba i latwo kontakt łapie z każdym. Plus pomaga zawsze.

+wiek

+ gra zazwyczaj w tych godzinach gdzie admina nir ma lub nie da rady wbić, sytuacja z wczoraj i dzisiaj ;)

Gt to taki +/- ale zawsze można go nadrobić.

Pozdro wuja

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Skoro gram na serwerze to i ja się wypowiem.

+ Twoje GT wygląda fajnie, ale twój staż już nie za barzdo, więc dałbym Ci radę, abyś pograł jeszcze z tydzień i wtedy złożyć ponownie Podanie na Admina.

+ Jesteś osobą bezkonfliktową, zarazem miłą.

+ Oczywiście Wiek.

- Twoje konto steam, osobiście nie dałbym admina osobą z FreshACC.

Co do adminów Online to jest ich mało, a wręcz za mało. Bywają sytuacje gdzie serwer jest zapełniony 31/31, a admina nie ma i nie ma nikogo kto mógłby ogarnąć ten burdel. Osobiście gram na serwerze od 2 tygodni, a dalej nie widziałem każdego członka administracji który grałbym chociaż z 6 godzin w tygodniu.

Kończąc jeżeli coś takiego tu istnieje to przyjąłbym tego alegrowicza na 7 dni okresu próbnego. Jestem na Tak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.