Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Veq

Imię:Kacper

Staż na serwerze:gram już parę tygodni może godzin nie mam dużo ale zaliczam ze z 20 jest :) Czasem pogram godzinkę może więcej:)

Doświadczenie:Mam admina na ffa i miałem już tu admina na innych serwerach ;)

Znajomość AMX [0/8]:6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Powiem tak czasem mam tak ze mogę pograć godzinę w jednym dniu ,a czasem troszkę więcej ze względu na szkole tak mało gram w tygodniu w weekendy można mnie zobaczyć i pograć/pogadać ze mną/teraz nawet będę wchodził na ts:)

Dlaczego Ty?:Myślę ze przyda się nowy admin na dd2 i pomogę w zwalczaniu czitów.Czasem będę grał dużo lub po prostu mniej ale obiecuje ze nie zaniedbam obowiązków :)Wiem na ffa mam admina ale tam nie ma graczy i z góry od razu mowie ze chyba na jakiś czas zrezygnuje z admina na ffa :)

Kontakt:Steam/GG/Ts

STEAM:Mam podany w profilu :P

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Chciałem z góry przeprosić Dudnesa za nieopłacanie admina ale to była wina tego ze kasy nie miałem za bardzo :)Dziś zapłacę 7zl za ten miesiąc jeśli mi go policzysz ,a za tydzień zapłacę kolejna sumę pieniędzy oraz opłacę Alkoholic Team żeby wspomóc serwer finansowo :)

Mogę zapewnić ze jeśli nawet admina mi nie przyjmą na dd2 to ta kasa jest na wszystkie serwery oraz za zwlekanie z oplata admina ffa :)

Z mojej grzeczności Aven(Blondass) napisałem w podaniu ze czasu nie mam zbyt dużo w tygodniu ale za to w weekendy gram.Jest tego przykładem Ojciec Rydzyk on mnie najczęściej wtedy widuje i Radio oraz Święty :P

Opublikowano

Również jestem na tak

- ogarnięty

- pełnił już tutaj funkcje admina nie raz

- myślę ze da rade.

Opublikowano

Odkąd gram na DD2 pod nowym nickiem to prawie w ogóle nie widziałem Cie na serwerze.

http://www.gametracker.com/player/Veq/80.72.33.50:27190/ bardzo, ale to bardzo mało godzin jak na Twoje "pierwsze zawitanie" na ten serwer.

Jestem neutralny.

- Aktywność

+ Ładne podanie

+ Chęć pomocy w pilnowaniu serwera

+ Estetyczne podanie

- Chcesz zrezygnować z admina FFA dla DD2, bo na FFA nie ma graczy, a co jak będzie reklama?

Aven powiedz mi w czym się różni :

Ładne podanie od Estetycznego podania ?? I czy dla ciebie na prawdę jest to ładne i estetyczne podanie ??

Opublikowano

Ja jestem na TAK

+Chłopak bardzo, bardzo ogarnięty.

+Steam

+Amx

+Wiek

+Zależu mu.

Może te godziny to .. ale to już mniejsza, da rade.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.