Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick z serwera: <(P90)>D.E.B.A.S.J.A.N<(AWP)> 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Game_Tracker
Doświadczenie w adminowaniu: Miałem tu admina wielokrotnie jak i również na innych sieciach. Rozpisanie demka nie jest dla mnie problem. Szybkie analizowanie nieczystych graczy używających wspomagacze. Eliminowanie graczy, którzy zagłuszają ciszę na serwerze. ( Mute + Gag) 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 9
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Różnie
Dlaczego Ty?:  A dlaczego by nie. Starzy gracze znają mnie z Adminowania. I dużo osób wciąż myśli, że mam admina do dzisiaj.  Więc czas z powrotem przypilnować porządek na serwerze.. 

Posiadasz mikrofon?: Owszem
Kontakt: Steam | IG | FB 
SID: STEAM_0:0:65290255

Posiadasz konto Prime?:  Tak.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Legenda
Opublikowano
18 minut temu, debas_Jan napisał:

Starzy gracze znają mnie z Adminowania. I dużo osób wciąż myśli, że mam admina do dzisiaj.

Może dlatego, że trollujesz ludzi i wmawiałeś innym, że go masz? Nie raz zwracałem Ci uwagę za to. 

Jestem na nie. Brak totalnej stabilności, tyle razy rezygnowałeś z admina, ostatnim razem bodajże po 3 tygodniach. Pokaż, że wytrzymasz miesiąc jako gracz, wtedy mnie przekonasz. 

Jedyne plusy to doświadczenie i kultura chociaż nie raz widziałem zaczepki z Twojej strony. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

- nie raz i nie dwa zwracałeś mi uwagę i zachowywałeś się jak admin w dodatku wmawiasz to często nowym graczom xD
- spora ilość adminów om2
- wyciąganie pochopnych wniosków ( zgłoszenie gracza i domaganie się bana za podstawowy skan na drewno )
+ wiek 
+ doświadczenie
na nie 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.