Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fury

Permament ban / unban (bo niesłuszny) *wytłumaczenia bo zamknęliście poprzedni (rozpisanie demka)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak, dostałem bana - perma, bo ponoć cheatuję. Najpierw było to podane na 

Problem w tym, że zamknęliście poprzedni, a ja nie mogłem jakkolwiek wytłumaczyć.
Pierwsza sytuacja: No to biegłem, jako że słyszałem, że gościu się strzelał, to picknąłem, tyle że nie wcelowywuje się w górę, tylko na dół, bo łatwiej jest trafić w całe odsłonięte ciało - czyli ot zwykła sytuacja.
(nwm jak to wogóle mogło być rozpatrywane).

Następne (2) - problemy z moim  z moim aimem. Zacznę od tego, że demo jest na 32 tick'u, więc niektóre sytuacje po prostu wyglądają jak aim bot / aim lock, ponieważ mam czułość 3.4 na 400 dpi (1.7/800 dpi) dlatego łatwiej jest mi robić szybsze ruchy, do których i tak zresztą jestem przyzwyczajony. Na scope'ie mam 1.15 mnożnik, bo na blisko byłoby normalnie przewalone jak z awki. No i tak - słyszę, że biegną aparty, więc skanuję, widziałem, że gościu mi przebiegł, to zrobiłem zwykłego skana, bo jakby wybiegał, to by było słychać jak strzela, a tak jak stoi w rogu, to tam można łatwo przeskanować, następnie jako że wracał, no to zrobiłem flicka, a tak jak już mówiłem, mam wyższą czułość i na demku może to wyglądać jak aimlock, chodziaż i tak w łeb nie trafiłem.

Sytuacja nr 3 - A więc zacznę od bardzo częstego błędu graczy, jak jest smoke, taki częsty jak w tej sytuacji - na pałacu, to często gracze po krótkiej chwili ustawiają się obok niego. Dlatego z przyzwyczajenia, po prostu go przeskanowałem, no a że akurat dostał, no to może sam siebie za to obwiniać, potem sprawdziłem sobie cona na szybko, bo typa nie zabiłem tymi kilkoma pociskami - może się schował. A że często tt się dostaje do cona, to go sprawdzam, potem to zwykły fart, że go trafiłem, nie mogłem trafić więc przeskanowałem w róg drewna - mógł tam po prostu przejść. Potem można zauważyć, że zacząłem rotować, przy czym popatrzyłem się na pałac, bo uznałem, że mógł rotować (z doświadczenia), ale nie byłem pewien więc zrobiłem jak zrobiłem. Lekki movement i szedłem na B, bo tam już był gościu. Trochę nie zajarzyłem, że gościu był w kuchni, więc sprawdzałem standardowe pozycje, w międzyczasie Pałace na A wychylił i zdechł, więc dzięki temu, że widziałem na mapie co się dzieje, to nie musiałem nic innego patrzeć oprócz kuchni, nie pickowałem jak ten gościu przez drewno, tylko za nim, bo nie wiedziałem, czy gościu z kuchni był wcelowany. (przy okazji potwierdza to, że nie mam wh)

Sytuacja nr 4 - chyba nie muszę tłumaczyć, to tak samo jak w 2 - tickrate, większa czułość i przyzwyczajenie. Kolejną osobę próbowałem trafić, ale gościu mi się położył tak, że gówno widziałem, tylko go wcześniej widziałem głowę i strzały. No i padłem.

Jako że miałem problem zrobić cokolwiek, a tego typa trafić nie mogłem, to się wpieniłem i po prostu wyszedłem, bo mi się nie chciało grać w cs'a.

Tak jak mówiłem, może i mam już przegrane ogółem 15k+ h, gdzie konto z 13kh zostało skradzione, bo wtedy jeszcze nie było dwuetapowej, pomimo tego, gram bardzo słabo w porównaniu do tego, co kiedyś było - no niestety, więcej nie znaczy lepiej  (przegrzałem się po prostu), a to że czasem siądzie jakiś strzał no to nie znaczy, że taka osoba cheatuje, bo na demku to trochę inaczej wygląda.

A no i jak są sytuacje, że kompletnie nie ogarniałem co się dzieje, to po prostu oglądałem sobie coś na yt i akurat na drugi monitor patrzyłem xD

• Haha 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.