Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  -KONESER-

Nick admina banującego:  DonGiguś

Data/Mapa: am_redline    Link do mapy

SteamID:  STEAM_1:1:177130323

Serwer (mod):  Arena 1 vs 1

Opis sytuacji: Wbiłem na arenkę  pod koniec Banana i kilka rund (+/- 10 ) na redline i jakiś @ DonGiguś  mi bana wlepia XD  typ co po 10 min na serwerze siedzi xD na dodatek chłop w S'ce utknął + jego kultura na voice chat'cie też na wysokim poziomie   . Idź lekcje odrób a nie mi czas marnujesz na jakieś UB śmieszne.

• 10:57 - Moment bana jak by ktoś chciał.

Przechwytywanie.PNG.cb934e8dacc28dadd9309dcf74254d69.PNG2.png.f69e885878f17a1a00275282b4428589.png

Edit #1

@ DonGiguś  -  "posiada 2100 punktów w rankingu które wbił w zaskakująco szybkim czasie."

-2100 punktów wbiłem po 18h pode mną jest gościu co ma 1981 pkt (aż takiej przewagi nad nim nie mam) i ma 6h i to ja w zbyt krótkim czasie wbiłem topke 

image.png.24d9a37890ff591662d7687531b6552c.png

-"Obserwuje pacjenta już od dłuższego czasu i zauważylem ze zwykle gdy wchodzę na spectate mode"

-Ziomek jak ja cię widzę pierwszy raz na serwerze XD spójrz na swoje GT. Widziałem jak i grałem na arenie już z każdym adminem nie licząc ciebie a ty piszesz że obserwujesz mnie od dłuższego czasu :cryingg: ty te 10 min wejścia bierzesz pod uwagę? śmiech na sali. Jeszcze piszesz że podczas oglądania gram x5 napisał bym tu coś na ten temat ale nie chcę warna dostać tak czy siak "powiewa mi to" czy ty jesteś czy cię nie ma.

-"W wyżej podklinkowanym demku brakuje bardzo wielu akcji ktore przypieczetowały mój wyrok"

W takim razie na podstawię czego ty mnie zbanowałeś bo mam topke 2100 XD byś grał częściej również byś miał wyższe statystyki. Twoją obroną jest demo jeśli nie ma na nim dowodów proste "NIE BANUJ" 

-"Pierwsza podejrzana runda ktora wpadla mi w oko 4:49: "

Te czasówki są o kant $#%#$ każdy kto gra i zna am_redline wie że ta mapa składa się z 3 prostych respów. Na dodatek redline to szybka mapa nie wychyla przez 1,5 sek na jednej pozycji to wychylasz na kolejne.

"Pragne w tym momencie przypomniec ze system rankingowy na serwerze zabiera duzo wiecej punktow za smierc niz dodaje za fraga. Wiec patrzac po wynikach z tej mapy dalej 

cos tu nie pasuje."

-Są wzloty i upadki na jednej mapie gram lepiej na drugiej gorzej skoro grałem słabo to za co ban XD?

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
Godzinę temu, _Marcinek_ napisał:

@ DonGiguś 24h na rozpiskę.

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że podejrzany posiada drugi level na Faceitcie oraz KD 0.95. Na serwerze arenki 1v1 

posiada 2100 punktów w rankingu które wbił w zaskakująco szybkim czasie. Obserwuje pacjenta już od dłuższego czasu i zauważylem ze zwykle gdy wchodzę na spectate mode

podejrzany zaczyna magicznie grać 5 razy gorzej. W wyżej podklinkowanym demku brakuje bardzo wielu akcji ktore przypieczetowały mój wyrok. Pragnę dodać,  w formie w jakiej zaprezentował się na ostatnim demku w życiu nie dalby rady wbić 2100 pkt i pierwszego miejsca w rankingu z KD 2.5+. Coś tu nie pasuje prawa?

Pierwsza podejrzana runda ktora wpadla mi w oko 4:49: 

Na poczatku rundy wiedzial dokladnie gdzie zrespil sie przeciwnik, bez sprawdzania zadnej strony peekowal pod przeciwnika. 

Nastepna runda 6:37: Pod koniec rundy demko zlagowane ale mozna zauwazyc ewidentny przeskok celownika na glowe przeciwnika, dodatkowo podejrzany

nie przejmowal sie flanka z drugiej strony tylko stalowo patrzyl w jedno miejsce rezultujac szybkim headshotem.

Kolejna runda 7:23: Pierwszy strzal gdy podejrzany zobaczyl przeciwnika glowe za boxem, celownik w biegu wrocil dynamicznie na glowe rezultujac fragiem po nastepnym strzale ktory 

wrecz z mechaniczna precyzja przeniosl sie na glowe.

Pragne w tym momencie przypomniec ze system rankingowy na serwerze zabiera duzo wiecej punktow za smierc niz dodaje za fraga. Wiec patrzac po wynikach z tej mapy dalej 

cos tu nie pasuje.

8:23: Kolejna runda gdzie zbanowany zawodnik wychyla z pewnoscia ze przeciwnik dalej znajduje sie po lewej stronie boxa prosto na glowe.

10:03: W momencie gdy przeciwnik zawachal sie wychylic z drugiej strony, podejrzany rowniez magicznie zmienil zdanie widzac model postaci przeciwnika zmieniajacy kierunek biegu.

Uwazam ze powyzej wymienione rundy nie odzwierciedlaja w poprawny sposob sytuacji i polecam przejrzec dalsze demka. 

Posiada rowniez zhackowane achievementy. Raz cheater, zawsze cheater!

Z poważaniem, Don Giguś

• Lubię to! 9
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

4:49 - CZYSTO, zauważył go a boxach reszta to zwykłe peekowanie

6:37 - CZYSTO, zobaczył przeciwnika obok boxów i oddał zwykłe strzały. Jak by zobaczył typa z drugiej strony to by pewnie szybko zareagował, ale nie peekował mu drugiej, więc dalej patrzał dół

7:23 - CZYSTO, zwykły one tap

8:23 - CZYSTO

10:03 - CZYSTO

Ciężko też mi to rozpisać bo dziwnie minuty są troche rozpisane, ale nic w nich nadzwyczajnego jak dla mnie

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.