Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżyciela:  ★ 252u ★

Nick oskarżonego:  Zimple Katujemy.eu

SID oskarżonego:STEAM_0:0:74258682

Przebieg sytuacji: Zwykły dzień gram sobie na serwerze. Grałem po stronie terrorystów, Byłem otoczony ze strony rampy jak i mida więc pomyślałem że dobrym zaskoczeniem przeciwnika będzie wejście na brązową rurę?(nie wiem co to dokładnie jest, wklejam ss) z racji tego ze mój team zginął a ja byłem sam to wykorzystałem dodatek vipa a mianowicie double jumpa. Po użyciu podwójnego skoku udało mi się wskoczyć( nie jest to bug, można normalnie podsadzić się we dwójkę, nawet pokazywałem adminowni że da się podsadzić z pomocą drugiej osoby). Tuż po zakończeniu rundy zostałem wyrzucony z serwera za "wykorzystywanie błędów". Dołączyłem ponownie, z racji tego że pan admin poszedł sobie na duszka postanowiłem ponownie pokazać mu że nie wykorzystuje bugów tylko wskakuje na normalnie dostępne miejsca na które da się wskoczyć (powtarzam że to nie bug, bugiem byłoby przykładowo wrzucanie bomby w niedostępne miejsce jak to kiedyś było przed bombsidem B), Pokazałem też że na okienka na midzie(wstawiam ss) również da się wskoczyć. Pan admin jednak postawił na swoim i uznał że da mi bana z najwyższą możliwą karą  (24godziny)

Dowody: ban na 24godziny 

https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:442473350&advType=steamid&Submit

Od siebie dodam że napisałbym odwołanie lecz nie ma takiej zakładki bądz nie mogę jej znaleść

20220410155456_1.jpg

20220410155928_1.jpg

/////

Po pierwsze regulamin cytuje "2.10 Zakazane jest wykorzystywanie bugów mapy" jak widać nie mówi nic o wykorzystywaniu double jumpa albo drugiego gracza XD! (już pomijając ze to co robiłem to nie bug)

Po drugie jak już mamy cytować to nie powiedział do mnie że daje mi ostatnią szanse tylko cytuje "do trzech razy sztuka" gdzie nawet nie wiem czy to było do mnie równie mogło być do kogoś innego bo napisał to na ogólnym i wcześniej odpowiadał komuś innemu  

A po trzecie serio admin odpisze nawet dema nie sprawdzicie i już zamykacie temat ? Dajcie chociaż odpisać osobie która założyła temat. Żenada. Osobiście mogłem już pisać na niego pare skarg za niedopełnienie fukcji bycia adminem, lecz teraz obiecuję że będę to robił ponieważ osoba przezemnie oskarżona nie dość że nie spełnia fukcji bycia adminem jak już wczesniej napisałem to do tego nie spełnia wymagań (przykładowo ilość czasu na serwerze w tyodniu). Chociaż tak szczerze po tej skardze to nie wiem czy ma to sens skoro ponownie odpisze temat a wy typowo zamkniecie temat. 

Opublikowano

Witam jak wyżej przedstawiono gracz o nicku 252u dostał bana na 24h. 
Powód? W regulaminie w zapisie 2.9 oraz 2.10 jest wyraźnie napisane, że wykorzystywanie double jumpa oraz innego gracza aby wskoczyć na tekstury jest zabronione. Gracz ten dostał dwa razy kicka z serwera. Chciałem mu dać szanse, ale jak sam powiedział ,,Możemy się tak bawić cały dzień" . Napisałem mu, że za 3 razem dostanie bana. On na to stwierdził, że się odwoła i zobaczymy wtedy. Więc dostał bana na 24h za wskoczenie po raz któryś na mida na teksture oraz na tero spawnie. Kara jest wysoka również z powodu zniewagi admina. Miał totalnie gdzieś co mu mówię. Wychodzi nieznajomość regulaminu. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Po przejrzeniu całego demka uważam, że admin postąpił zbyt pochopnie. W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można podsadzać się na dane miejscówki. Jest zakaz korzystania z duble jumpa ale w obu przypadkach dało się tam wskoczyć bez tego. Podpunkt w regulaminie 2.10 mówi o zakazie wykorzystywania bugów mapy, który nie jest tutaj złamany.

@ 252u dostajesz ub, natomiast @ Zimple zostanie upomniany, żeby nie robić takich rzeczy na przyszłość. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.