Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że w granicach godziny 23 i później na serwerze panuje samowolka. Od poniedziałku o tych porach ciągle ktoś czituje (po statusie widzę, że dość długi czas), dziś wpadli gracze z klanu(?) GBT z podpowiedzami z team speak, nie było sensu kombinować bo i tak wszystko wiedzieli (nie wiem czy u was za coś takiego jest ban). Proponowałbym przyjęcie admina, który ma trochę czasu wieczorem, ewentualnie ci którzy są niech czasami zajrzą na serwer.

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej. Problem naprawdę istnieje już po 23:45, gdy brak jest adminów na serwerze. Wchodzą odpalone czity, przeważnie jest to aim + wh czyli standard, ale nie już gry. Koleś jedzie wszystkich, a ludzie którzy chcą uczciwie pograć dla zabawy po prostu nie mają takiej możliwości. :(

Opublikowano

Ja się zastanawiam kiedy ludzie zrozumieją, że każdy z nas ma swoje życie prywatne i nie będzie spędzał 24/7 na serwerze. Na drugi dzień trzeba iść do pracy bądź szkoły, obowiązki życia rzeczywistego> Counter Strike. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na forum istnieje dział "Zgłoś Czitera" proszę na następny raz założyć temat odnośnie danego delikwenta, z załączeniem dowodów oraz IP podejrzanego. Jeżeli dana osoba okaże się odpalona, na pewno zostanie zbanowana. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.