Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sugeruje tytuł chciałbym zaproponować wprowadzenie limitu awp na drużynę w rundzie. Propozycja wynika z częstego przechodzenia serwera w serwer only awp  na duście^^. Na przykładzie CT, często połowa policjantów jak nie więcej bierze snajperki w dłoń i stoją sobie  tylko w dwóch punktach, ( Pączki / BS A). Nie mówię, że to złe ale jak 6/7 osób stoi z awp praktycznie w jednym miejscu przez całą rundę  to bardzo uniemila to rozgrywkę. Moja propozycja to limit do 5 AWP na rundę na jedną drużynę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

identyczny temat założony jest na dd2#1 i wydaję mi się że wszystko jest tam wyjaśnione, nwm czy na serwerze dalej jest double jump ale jeżeli jest to takie bociaki co stoją w 1nym miejscu mają jeszcze gorzej.

• Lubię to! 1
Opublikowano
54 minuty temu, rolnik7331 napisał:

Jak sugeruje tytuł chciałbym zaproponować wprowadzenie limitu awp na drużynę w rundzie. Propozycja wynika z częstego przechodzenia serwera w serwer only awp  na duście^^. Na przykładzie CT, często połowa policjantów jak nie więcej bierze snajperki w dłoń i stoją sobie  tylko w dwóch punktach, ( Pączki / BS A). Nie mówię, że to złe ale jak 6/7 osób stoi z awp praktycznie w jednym miejscu przez całą rundę  to bardzo uniemila to rozgrywkę. Moja propozycja to limit do 5 AWP na rundę na jedną drużynę.

38 minut temu, pepe123 napisał:

identyczny temat założony jest na dd2#1 i wydaję mi się że wszystko jest tam wyjaśnione, nwm czy na serwerze dalej jest double jump ale jeżeli jest to takie bociaki co stoją w 1nym miejscu mają jeszcze gorzej.

Tak jak pepe napisał. 

Osobiście lubię kiedy jest dużo awp w rundzie. Równie dobrze możemy wprowadzić  limit ak i m4 lub famasa gdzie strzał z potrójnego zabija w głowę jednym strzałem nawet kiedy ma się pełny kewlar, z AK też strzelasz w głowę za jednym strzałem.  Takie limity będąc dążyć do zmniejszenia populacji na serwerze, a można zauważyć, że teraz jest świetność serwera numer dwa pod względem ilości graczy przez 24h na dobę.  

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

W menu VIPA podmieniłem awp na scauta jak było wcześniej(Zobaczy co będzie). 

Dodam jeszcze, że limit dolarów na VIPie się zmienił.  Tak łatwo teraz awp nie kupią na vipie.

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.