Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z TS3: fast attack

Nick admina banującego: banan

Data:               13:19 dnia 09.04

Opis sytuacji: gramy se w lige na czilku i wchodzi krul, pyta się czy mamy 5, dostał odpowiedź że tak, więc nie wiem po co siedział dalej.

Po 10min mówi że idzie se, powiedziałem mu żeby spi*rdalał to dostałem kicka :xd:. Wchodze na kanał, coś sie zaczął pruć to mimo że nikt nie pytał, to dostał polecenie proste żeby zamknął buzie i spi*rdalał jak miał wychodzić bo my se gramy i nie jest już potrzebny, i cyk 7daysa dostałem. Ogólnie prowokacje jakieś niepotrzebne zaczął robić po kicku zamiast wyjść a rozkład jazdy jest prosty.

Też mnie wyzywał, prowokował więc jest 50/50.

obraz.png.7d67da4ead1a803885993534256ea3a2.png

edit 1:

No ta, po kicku zostałem przerzucony na kanał, przez Ciebie, albo Gosie teraz nie pamiętam. Zamiast wyjsc z kanału co było twoim zamiarem, zacząłeś mnie prowokować i obrażać XD. Wiadomo, że admin tak  może, bo nikt mu bana nie da :) Doszło do wymiany zdań w której szybko siadła psycha i wlepiłeś mi bana. Ja nie jestem bez winy, ale ty też nie :) Gosia uspokała i Ciebie, i mnie, a Ty dalej brnąłeś w temat.

nomczi

• Haha 1
  • Przykro mi 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Oczywiście sprawa wygląda jak kolega opisał, tylko żę to coś tam co gadałem a nikt nie pytał to było ostrzeżenie że kolejna obraza administracji zakończy się banem na tydzień gdzie kolega już bana za obrazę administracji na 1 dzień otrzymał no i ponownie usłyszałem żę jestem zjebanym adminem i mam spier... . Więc nie widzę powodu dlaczego ban miałby zostać odwołany kilkukrotnie zostałem obrażony przez użytkownika. Pozdrawiam.

Edit.

Z resztą kolega dalej nie  rozumie swojego zachowania i pisze tutaj że wydaje mi polecenia w postaci spier...

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Udało mi się porozmawiać z osobami, które były na kanale w momencie, gdy cała sytuacja miała miejsce.

Ostatecznie z tego co się dowiedziałem to @ BaNaNbtw  w żaden sposób Cię nie wyzywał i usłyszałem to od kilku osób będących wtedy na kanale, więc nie można powiedzieć, że jest to słowo przeciwko słowu. Jeśli chodzi o wyzwiska, które padły z Twojej strony @ Nomak to niestety, ale trochę przesadziłeś, a można było załatwić sprawę w kompletnie inny i spokojny sposób. Rozumiem każdy ma gorszy dzień i czasami zdarzają się takie przypadki, gdy ktoś zbyt mocno "poleci", ale wtedy lepiej sobie po prostu dać siana i odpuścić.

Co do samej reakcji @ BaNaNbtw  na przyszłość nie kłóć się z użytkownikami i nie drąż dalej tematu, bo widzisz jak bardzo może to zdenerwować kogoś. Lepiej po prostu powiedzieć swoje (o taryfikatorze) i nic więcej.

W tym przypadku jestem skłonny skrócić bana z 7d do 4d, bo obydwoje nie jesteście bez winy. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.