Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: space  laces

Nick admina banującego: Łasica

Data/Mapa: dd2 18:34

SteamID:  STEAM_1:0:319141610

Serwer (mod):  Only DD2#2         

Opis sytuacji:  Brak możliwości wejścia na serwer. Powód bana trochę niekonkretny, ale można bylo sie domyślić.

Link do dema: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2204081834-de_dust2-1649435640-1649436960.zip

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina lasica. 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : space laces 
[AMXBans] Powod : ' zgloszenie forum ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 319141610 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =======================================

Skoro już pofatygował się kol. NAURA TYPIE rozpisując demko oraz członek UBT ostatecznie wydający werdykt na hypcika, w 15 minut, to i ja chciałbym skomentować w odwołaniu tą sytuację oraz akcje, które zagrałem.

1:13 - "jest na gali, chce wychylić, ale widzi przez skrzynkę, ze juz 2 jest na A.."

1. Nic nie widział przez skrzynkę, wystarczyło czytać grę, patrzeć TAB i usłyszeć, że w momencie kiedy gość pare sekund wcześniej mnie leczył,  enemies lecą już długą, tupiąc jak słonie.

2. Jakie wyjście na model? Gdy wychyliłem celownik miałem skierowany w środek bs'a, a wychylając z gali 99% ludzi wcelowuje się w pochylnię.

-b

Jeżeli po czymś takim członek UBT stwierdza +b to moje dalsze komentarze i chyba w ogóle odwołanie nie ma sensu, ale już skończę jeżeli mamy być poważni.

3:47 - -b "ludzi tam było milion - duża szansa, że kogoś trafi. Dodatkowo pomagają liczby przy trafieniach" 

>>

1. Normalny skan + czytanie gry. Widać, że kolega rozpisujący chciał jedynie szybko załatwić sprawę i przyłożył się miernie do tematu wybierając trzy pierwsze lepsze akcje, które nic nie pokazują. 

5:55 - +b

>>

1. Słuchawki + instynkt - gość wali z ak co słychać odkąd idę trupem, więc i wyobrazić sobie gdzie stoi tez trudno nie było. 

Uważam, że jesli dla kogoś to jest w 100% +b i twierdzi, że spaliłbym się w taki sposób to chyba uważa ludzi za idiotów. 

Akcja wygląda podejrzanie, co można przyznać, ale co najwyżej +/-b. Zwykły fart/instynkt.

+/-b

"Bonusy" od łasica:

2:08 - ??? 

>>

1. Nie bardzo wiadomo o co tutaj kol. Łasica chodziło, więc nie wiem po co wypisał ten czas - Nie dość, że normalny frag, to jeszcze było info o górnym trupie przez mikro.

-b

2:31 - nikogo nie ma na zielonych, więc nie sprawdza, bo po co (inaczej w 6:50)

>>

1. ? Wcześniej zbiłem jednego ze środka, mape skróciłem przez tt więc leciałem, żeby trzymać tempo. Zanim wleciałem w ciemnię, gracz "LuckySdz/NL" co słychać, dał info przez mikrofon , że leci trzech gala więc patrzyłem tam od razu. Po fragu na "Suchym" stanąlem i lekko obrocilem się w lewo. 

Szukanie na siłę.

-b

3:34 - chłop wychodzi z anarchii - logiczne, że cofnie, jednak podejrzany ma info, że jest na blisko po prawej

>>

1. Nie bardzo wiem o jaką logikę tu chodzi. Enemy wybiegł i na nagraniu widać, że chciał lecieć dalej. 

2. Co do mojego widoku, to zakładałem, że bedzie tam dalej więc byłem przygotowany na strzał. 

3. Demo odtworzone w spowolnieniu 1/4 pokazuje, że jego głowę było widać od razu jak wyskoczyłem na skrzynkę.  

Chyba kolejne na siłę.

-b

4:54 - wychodzi wcelowany chociaż nie ma infa, że enemy wszedł i tam stoi/kuca

>>

1. Idąc po pochylni w stronę bramy widać wybuchającego flesza już na B. 

2. Enemy wychodzi na b, kuca i zaczyna walić full auto z AK. Słychać gdzie jest i co robi na bsie A, a co dopiero sprzed bramy B. 

3. Na jaki model wychodzę? Tutaj widząc już kucającego gościa po prostu przycelowałem.

-b

6:50 - tutaj już sprawdza zielone po zabiciu dwóch gości. Ale jaka była szansa, że stoi tam ich aż trzech? No i dlaczego nie sprawdził zielonych w 2:31?

>>

1. Jak kol. NAURA TYPIE słusznie zauważył w drużynie jest 15 osób, więc szansa, że mogło tam stać ich "AŻ" trzech była duża, ale to nie o matematyke chodzi. Stali, więc popatrzyłem, biłem. 

-b

8:42 - prefire oraz dobre info 

>>

1. Strzeliłem szybko to fakt, tyle że, żadnego rzekomego prefire'a tutaj nie ma, bo strzeliłem po tym jak enemy był już widoczny z perspektywy mojej osoby. Widać to normalnie, już nie mówiąc o spowolnieniu 1/4. A jak rozumiem pojęciem prefire nazywamy przedwczesny strzał, gdy przeciwnika nie widać jeszcze z naszego widoku. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. 

2. Za sam prefire chyba jeszcze banów się nie daje. 

+/-b

10:14 - wychodzi na kozaka modelowo

>>

1. Celownika nie zatrzymałem na modelu od razu przy wychyleniu. Korektę zrobiłem pół sekundy później.

2. Normalne wyjście na galę. Paka podłożona więc lece i nie patrzę schodów. 

-b

10:17 - znowu modelowo. Enemy słychać przy skrzynkach pod galą, jednak wie, że on idzie w stronę reklamy

>>

1. Było słychać tam gdzie kol. Łasica napisał, więc tam celowałem, a między strzałami wykonując +ducka scrollem można ujrzeć już jego głowę. Widać to w spowolnieniu 1/4.

2. Zanim na tej gali wyszedłem za skrzynkę było już słychać, że gość idzie wyżej a nie schodzi w stronę respa (abstrahując nawet, że było go widać tak jak napisałem wyżej)

-b

Słowem zakończenia, w ramach odwołania chciałem prosić by to demo zobaczył raz jeszcze ktoś inny,  na chłodno, bardziej rzetelnie.

Taką ocenę/rozpiskę jaką tutaj zamieścili Panowie wyżej mógłby napisać byle amator i co najlepsze zgadzałaby się z tym o co się podejrzewa.  Efekt w stylu "spalony,  wychodzi na model", "już widzi dwóch przez ściane" będzie taki sam jeśli obejrzymy demo kogoś kto myśli i coś zabija z włączonym wall-hackiem - i każdy kto już trochę w te kwadraty przegrał to potwierdzi. Tyle, że... akcje w tej rozpisce za bardzo modelowe to nie były. 

Regulamin przeczytałem. Do wydania werdyktu wystarczy jedno demo, natomiast bardziej profesjonalnie byłoby wyłapać nie tyle co więcej, ale w ogóle bardziej podejrzane zagrania, bo to wszystko co zostało rozpisane jest akurat łatwe do wytłumaczenia. 

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

Link do demka: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2204081834-de_dust2-1649435640-1649436960.zip

Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=2713 

01:13 - z gali było spychać jak biegną na longa oraz dostał info od gracza, że już są na bs "A"  -b

02:08 - znowu dostał info od gracza, że są w górnym -b (Przypominam, że na serwerze jest pięcio sekundowe info

02:31 - kilka sekund wcześniej dostał informacje, że są na zielonych + jeszcze było słychać jak się leczą na zielonych.  02:31 dostał informacje od gracza, że już są na gali -b 

03:34 - przecież wyło widać modele wcześniej jak przebiegał -b 

04:54 - jakie wcelowanie? wft? -b

05:55 - było słychać wszystko widać, że ma słuchawki -b 

Reszta czasówek też czysta @ PlayerTom  dobrze przenalizował demko. UB czysto. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.