Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Ciamek

SteamID: STEAM_0:0:542144280
Staż na serwerze: Posiedziałem ok. 10 godzin, chciałem zdążyć żeby zaapelować na podanie o admina
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/ciamus/145.239.16.170:27035/ (Z góry przepraszam że zawracam gitare mimo nie spełnienia wymogu 15 godzin w gierce, ale czuję, że łatwo mi się zaklimatyzować w jakiejś społeczności i właśnie też tak zrobiłem, złapałem wspólny język z wieloma osobami i twierdzę, że wymóg ten powinien w niektórych przypadkach zostać zniesiony.
Doświadczenie w byciu adminem?: Spore, dużo razy byłem Gamemasterem przykładowo na LS-RP, serwerze Roleplay na gierce GTA San Andreas, miałem dużo spraw które wymagały dłuższej interwencji, potrafię poświęcić dłuższą chwilę graczu, staram się być cierpliwy jak tylko mogę.

Znajomość SourceMod [1-5]: 3, człowiek szybko może się nauczyć o co biega w gierce komputerówce. (do nadrobienia na spokojnie)

Konto Prime?: Posiadane
Sprawny mikrofon: Posiadane
Mutacja głosu: Posiadana
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: dziennie około dwie godzinki, najwięcej czasu spędzam w weekend w godzinach wieczornych jak już nie ma presji naciskających obowiązków ;)
Dlaczego właśnie Ty?: Od pierwszego wejścia na serwer od razu chciałem potestować społeczność, czy jest pomocna i tak dalej, jak się okazało niewiele osób było niemiłymi ale ktoś ich szybko zneutralizował. Żartobliwie zamieniałem każdą kłótnię w żart by załagodzić problemowi, starałem się trochę poznać ludzi ale niestety większość z nich to użytkownicy bez mikrofonu. Myślę, że bez problemu da radę rozwiązać każdy spór na serwerze, mimo tego jestem konsekwentną osobą, a to zaleta w wymierzaniu sprawiedliwych kar. Ciężko mnie zagiąć, lecz w świecie gier komputerowych nie zdarza się to w ogóle. Sądze że moim optymizmem i wesołym poczuciem humoru wniosę wiele na serwer i między szeregi administracji, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej Apelacji,  до свидания!

Opublikowano

Hmmm jestem na pół tak. Ogólnie bardziej za okresem próbnym

Na tak:

-chęci

-ładnie rozpisane podanie

na nie:

-GT (nadrób, bo łatwo)

-przegrane godziny na serwerze

- "doświadczenie" xD

-konto pod podanie ;/ (Mówiłem Ci o tym.)

Z mojej strony dodam, że administrowanie w grze innej niż CS GO nie ma sensu w podaniu, bo to zupełnie co innego wszędzie. SourceMod do nauczenia, dużo komenda znać nie trzeba, w razie czego podpowiem.

Do @ Hacker13 @ TsitL - miałem przyjemność dziś trochę pograć z tym użytkownikiem, jest taktowny, a bynajmniej daje takie wrażenie, odzywa się , jak czegoś nie wie to pyta.  Ogarnia w miarę życie , jestem w stanie mu podpowiedzieć parę komend na szybko. Jednakże GT i godziny przegrane na serwerze są do nadrobienia, chyba dość mocno. Jeśli jest to możliwe, jestem za okresem próbnym 7-dniowym. Do sprawdzenia jak wypełnia swoje obowiązki, jak komunikuje się z graczami. Dzisiaj starał się zapoznać z naszym skromnym gronem użytkowników, nie szło mu to źle , nikt do niego nie miał problemu i nawet trochę się niektórzy pośmiali. Wiadomo, że od Was zależy ostateczna decyzja, a więc czekam na opinie, ja chciałem tylko dodać tyle co wiem o użytkowniku i myślę, że mógłby nam się przydać wśród społeczności.

Myślę, że podanie zostanie tak czy siak odrzucane, ze względu na konto pod podanie, jednakże nie poddawaj się , udzielaj się na discordzie jak i na serwerze, aby wyrobić sobie dobrą opinie wśród użytkowników i administracji, nie mogę Ci zagwarantować przyjęcia, ale mogłem dodać od siebie tyle ile o Tobie wiem. Prosiłbym jednak o nadrobienie GT i czasu na serwerze, ponieważ jest to jedna z ważniejszych rzeczy, aby ocenić czy będziesz faktycznie siedział i reagował na reporty, bo to nie będzie mieć sensu jeśli siądziesz na 1h w tygodniu. Życzę powodzenia :)

~Liv

Opublikowano

Myślę, że jeśli się zaklimatyzowałeś, to nie będzie problemu ze spełnieniem wymagań, bądź aktywny, pomocny i miły, a na pewno otrzymasz szanse :) Na ten moment podanie odrzucam ponieważ masz przegrane niespełna 3h na serwerze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.