Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Zekus

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): <LINK> (wiem, że jest słabo, ale dam rade robić norme.)

Doświadczenie w adminowaniu:

Moje doświadczenie jest dosyć spore, ponieważ admiowałem około 5 miesięcy w tym byłem opiekunem 2 serwerów.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/7

Znajomość języka angielskiego [0/10]: 5/6 potrafię się dogadać z obcokrajowcem.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie może być to nawet po trzy godziny to zależy od szkoły.

Dlaczego Ty?: Gram na serwerze już któryś dzień i są to zazwyczaj pory wieczorne przez co aktywność adminów nie jest wyśmienita przez co napotykam na dużo cheaterów przez co muszę pisać do właścicieli co nie okłamujmy się jest uciążliwe oraz sądzę, że przydała by się jeszcze jedna para rąk.

Posiadasz mikrofon?: Tak

Kontakt: steam oraz Teamspeak3

SID: STEAM_0:1:536815582

Posiadasz konto Prime?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: Tak

Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: Tak

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

+Doświadczenie

+Chęci

+Prime 

(co do godzin znam zekusa długoo i wiem też że na spokojnie nadrobi gdyż spodobał mu się po prostu ten serwer i sam mówił że lubi na nim grać)

Jestem na Tak

Opublikowano

Aktywność adminów na tym serwerze to jest zerowa  :)  dzisiaj kolejny chlop odpalony biega a mimo raportowania tam nigdy nikt nie wchodzi. Chcecie by robić robót za admina . Demko wszystko opisać itp itd . Ogarnijcie wreszcie jakiś adminów:) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.