Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Krasqu

Nick admina banującego: DZIKU!?

Data/Mapa: ok. 18:00 06/04/2022 mirage

SteamID: 76561199091706815

Serwer (mod):   Katujemy.eu only mirage #3                            

Opis sytuacji: Po pierwsze to mogę powiedzieć że kiedyś grałem w tą grę nie dużo(ok.500h na starym sprzęcie że ścinkami do 0fps nawet na 5 sekund) ale ogarniam podstawowe mechaniki gry takie jak peekowanie(gamesensu tez troche posiadam wiem że osobe ktora to czyta moze to nie obchodzic ale jestem profesionalnym graczykiem w mobilke standoff2 prawie 3k godzin sie nazywa to wiem jak trzymać celownik itp), nigdy w plikach gry nic nie robilem, nawet configu. Biegałem po mapie jak idiota i preefire'owalem sobbie wszystkie angle wszedłem do kuchni i zabiłem gościa z jungle'i tapem właśnie z preefire'm(sam byłem w szokuXD bo nigdy mi sie nie udało takiego preefire'a dac). Po czym opponent który został zabity napisał !report wiedziałem że chodzi o mnie(nie pamiętam jego nicku). Później 2/3 rundy temu dałem kolejnego preefire'a tym razemz caraa na pałace b ale tym razem było info że tam jrst to zacząłem preefireowac. Jak  zaczynała się kolejna runda to ktoś na vc powiedział coś w stylu ,,Ten Krasqu to jest odpalony"(stwierdził to prawdoppodobnie przez to że mnie po prostu spectowal) po starcie rundy poszedłem na connector widziałem na maapie i słyszałem że dużo ludzi jest na A site z tt. Rzucili smoke'i na schody i crossa. Pojawił sie znak zapytania za smoke'kiem to zacząłem skanowac zabiłem jednego po czym cofnąłem na mida zeby przeladowac i wrocilem do conectora i zabilem kolejnego(teraz już po prostu przez skana bo smoke znikal to widzialem kontury ppostaci). Dodam że admin spectowal mnie nie wiecej niż 5 rund i już osadził że mam wh i aima.

Jakoss 5 sekund po tym dostałem bana. Nie wiem za co, ban za nnic:((nigdy nie cheatowalem w csie, wg. Mnie psuję to fun z gierki. Pozdrawiam administrację 

Krasqu

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Link do demka: https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20220406-183213-1790929791-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

21:10- Dziwny peek i dziwny headshot 

29:21 Dziwny peek

32:02 Dziwna sytuacja wcześniej tak nie picował (mogło być lucky)

32:18 Gdy terrorysta z shorta wcelował się w connecta podejrzany dziwnie odbił w prawo

Po obejrzeniu demka jeszcze raz akcje nie wydaje mi się na to żeby podejrzany grał na "odpale" 

Moja decyzja mogła też wynikać z tego że nie jestem do końca ufny kontom "Non-Prime"

Edytowane przez DZIKU!?
  • Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

21:10 - Spalone jak nic

29:21 - Czysto zwykły peek mógł się spodziewać tego jak najbardziej

32:02 - Czysto ładny flash i kill na rampie

32:18 - Czysto 

Jak dla mnie gracz grał normalnie UB dla gracza

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.