Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

eHT61eq.png.414729322924cf13410d3160fb98cf4d.png

Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą!

Dziś pod naszą malutką lupką znalazł się Homar, a mowa tutaj o @ hudinii

Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat!

uVcJAGl.png.f5804c8b7b0083dd6325814430ff389e.png

1. Co sądzisz o @ hudinii ?

Użytkownik nr 1 > Zabawny człowiek. 

Użytkownik nr 2 > Szczerze to nie wiem, jedyny kontakt mieliśmy przy współpracy. Wydaje się w porządku osobą, tylko pogubioną. Czasem jest mi go żal, bo wiele razy zgarnęło mu się za darmo.

Użytkownik nr 3 > Ogólnie nic do niego nie mam, mamy różne ekipy, ale nieraz mnie irytuje a jak to ja staram się zachować zimna krew.

Użytkownik nr 4 > W sumie nie zdążyłam go jeszcze poznać. Wydaje mi się, że jest w porządku. 

Użytkownik nr 5 > A bardzo sympatyczny Homar 

Użytkownik nr 6 > Spoko mordka, chociaż czasami się jednak zachowywał jak młodzian.

Użytkownik nr 7 > Szczerzę tak naprawdę nie znam go, ale raz go usłyszałem na ts i wydaje się w porządku osobą.

Użytkownik nr 8 > Sądzę, że jest spoko ziomkiem. 

Użytkownik nr 9 > Jest dobrym kolegą, zawsze pomoże, a takie dwa minusy to czasem za bardzo się poczuwa i denerwuję.

Użytkownik nr 10 > Taki trochę ego top homar, ale spoko się z nim gada. Na początku wydawał mi się chamski, ale po kilku rozmowach zmieniłam zdanie. Przyjazny i milusi homarek okazał się  z niego.

Użytkownik nr 11 > Nie znam, ale wydaje się spoko osobą, do pogrania i pogadania.

Użytkownik nr 12 > Jest to spoko ziomek można pogadać pośmiać i ma dystans do siebie to się szanuje:rozumisz:

Użytkownik nr 13 > Nie poznałam go osobiście ale wydaje się być bardzo sympatycznym chłopakiem 😎

Użytkownik nr 14 > Wydaję się w miarę ogarniętą osobą, ale z czasem jest niezdecydowany. 

2. Co sądzisz o sprawowaniu przez @ hudinii poprzednich funkcji? Wywiązywał się z obowiązków?

Użytkownik nr 1 > Wydaje mi się, że całkiem dobrze wywiązywał się z obowiązków.

Użytkownik nr 2 > UBT pół na pół, przynajmniej czasowo się wywiązywał, o opiekunie nic mi nie wiadomo. 

Użytkownik nr 3 > No degrad poszedł a z tego co wiem miał ogromne plany i ambicje co do sieci.

Użytkownik nr 4 > Myślę, że wywiązywał się ze swoich obowiazków. Starał się chłopak. 

Użytkownik nr 5 > Jak na użytkownika jest bardzo spokojnym homarem.

Użytkownik nr 6 > Wywiązywał się ze swych obowiązków raczej dobrze. Niektóre werdykty jako UBT były błędne, jednak każdy popełnia błędy.

Użytkownik nr 7 > Co do sprawowaniu się jego poprzednich funkcji nie mam pojęcia, ponieważ nie śledziłem tego działu.

Użytkownik nr 8 > Ogólnie dobrze sobie radził z UBT, ale kiedy dostał opiekuna na awp i 5vs5 bardzo się poczuł.

Użytkownik nr 9 > Gdy hudinii był UBT jakoś nie zwracałam uwagi na jego pracę, ale na pewno dobrze sprawował się jako opiekun Only Awp #2.

Użytkownik nr 10 > Jeśli chodzi o jego opiekuna to nie był najlepszym, ale też nie najgorszym. Mógł kilka rzeczy robić lepiej, jeśli chodzi o sprawy związane z podejście do właściciela serwera, ale za to dobrze zajmował się adminami swoimi i pilnował ich non stop. Nie można mu też było zarzucić faworyzacji lub złego podejścia do społeczności serwera.

Użytkownik nr 11 > Z tego co pamiętam, to jako opiekun awp dawał radę, dbał o dział, ogarniał podania/skargi, co do ubt ciężko powiedzieć, nie patrzyłem na to.

Użytkownik nr 12 > Wydaje mi się ze tak bywały takie tygodnie ze sie nie chciało, czy czasu ale po za tym git

Użytkownik nr 13 > Mam wrażenie że chciał wywiązywać się z obowiązków jak najlepiej.

Użytkownik nr 14 > W miarę wywiązywał się, ale czy na pewno na 100%?

3. Co byś zrobił/a, gdybyś przypadkowo spotkał/a @ hudinii ?

Użytkownik nr 1 > Obracam się na pięcie i uciekam. 

Użytkownik nr 2 > Moglibyśmy napić się piwa. 

Użytkownik nr 3 > Nigdy się nie zastanawiał*m nad tym, ale można by pogadać, coś wypić

Użytkownik nr 4 > Przywitała się 😄

Użytkownik nr 5 > Powiedział bym siemano homar i zaprosił bym na alkohol xD 

Użytkownik nr 6 > Nie wiem, czy bym go poznał xD

Użytkownik nr 7 > Zapewne byśmy się czegoś napili, jeżeli poje, jak i na luzie gadali, a może jeszcze impreza.

Użytkownik nr 8 > Zbiła pione. 

Użytkownik nr 9 > Tak szczerze to nie wiem co bym zrobiła, ale pewnie bym z nim spędziła trochę czasu, pogadała itp

Użytkownik nr 10 > Chyba byłabym zmuszona dokonać jednej obietnicy, którą przypadkiem mu obiecałam.

Użytkownik nr 11 >  Ominąłbym xD

Użytkownik nr 12 > Zbił bym z nim pione i na piwo bym go zaprosił pozdro:pepelove:

Użytkownik nr 13 > Myślę że poszlibyśmy strzelić piwko i pogadać 😇

Użytkownik nr 14 > Zaprosiłbym na jakieś piwko. 

Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! :pepoHmm:

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 8
Opublikowano
4 godziny temu, Narks. napisał:

Ogólnie dobrze sobie radził z UBT, ale kiedy dostał opiekuna na awp i 5vs5 bardzo się poczuł.

:/ 

4 godziny temu, Narks. napisał:

Chyba byłabym zmuszona dokonać jednej obietnicy, którą przypadkiem mu obiecałam.

Bilecik 🥰🥰

Kurde, ogólnie mega zaskoczony jestem tyloma pozytywnymi opiniami. Nie z każdą opinią bym się zgodził, ale to jak by nie patrzeć, oceniacie ze swojej perspektywy. Wielu rzeczy nie widzicie, przez co później źle się łączą fakty, a też wiele rzeczy widzicie których ja mogę nie zauważać. Tak czy siak dziękuje każdemu za opinię. Jak mnie kiedyś gdzieś zauważycie jeśli rozpoznacie (ig w profilu xD) to na browarka można wyskoczyć haha.

Pozdro wariaty!!!

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.