Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: exe .Piydus
Imię: Dawid
Staż na serwerze: Aktualnie pod nowym nickiem od 3 dni/grałem jeszcze zanim nie opuściłem serwerowni z przyczyny .
Doświadczenie: Doświadczenie w adminowaniu mam wyszkolone do perfekcji, nie ma co tu dużo się rozpisywać, wiem jak używać te prawa z rozsądkiem .
Znajomość AMX [0/8]: za 1 adminem na tej sieci miałem 5/ myślę że teraz dociągne do 6 ponieważ mam serwer i co nie co rozumiem o co chodzi w FTP.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie raz.. Miałem 2 adminy na tej sieci, pozdrawiam stare mordy co pamiętają, na cod modzie oraz ffa, chyba więcej nie muszę wypisywać .. ;d
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w dni robocze 15/16 do 23 oczywiście z jakimiś tam przerwami, + tez zależy jaki dzień wypadnie. ale na ogół jest to 4+ godzinki .
Dlaczego Ty?: Mało adminów na serwerze, ogólnie jest ich, ja wiem 3/4.. z czego na serwerze widziałem tylko adminów na 1 mape bądź wchodzili na chwile ./ Inny powód? Chciałbym wrócić na serwerownie z pomocą tak jak dawniej. Myślę że ponownie spisze się z tymi uprawnieniami, nie traktuje admina jako przywilej/zabawe.
Kontakt: gg/steam
STEAM: http://steamcommunity.com/id/nofe4r1998
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Kilka rzeczy/opisu co i jak. : Więc tak, byłem adminem pierw na cod modzie, wystartował ffa również i tak zakandytowałem na tą posade . Adminem byłem, ja wiem? ze 2/3 miesiące, odszedłem z przyczyn głupich, ogólnie mam tak iż nie moge powiązać 1 i drugą gre ze sobą, mianowicie zacząłem grać w metina, grając w niego nie miałem czasu grać w cs'a i pilnować porządku na serwerze, długi siedze, lecz gdy gram w 1 gre to do końca, nie współgrały ze sobą po prostu te 2 gry.
Byłem dobrym adminem, nie zostałem wyrzuconym czy coś, bo mogły być takie przypusczenia, kto mnie pamięta raczej nie miał zemną problemów . Grę z metinem zakończyłem, znudził mi się nadzwyczajnie, wracam na cs'a i wybrałem ten serwer.
Co do rozgrywki JB : Grałem dość sporo na jb za czasów gdy nie miałem steam'u nawet. Wiem o co chodzi w tej rozgrywce . Gdy wolne jest mniejsce praktycznie zawsze wchodze do ct i prowadze, mikrofon mam sprawny wiem co i jak, czasem gafy się przytrafią, wiadomo na jb, którym grałem były inne zasady tu też, no ale trzeba się przyzwyczaić, daje rade. Kto mnie widział w grze ten wie.
Coś więcej : Jestem w miare ogarniętym osobnikiem, Czasem wchodze między innymi osobnikami w kłótnie ale da się wyjść z tej sytuacji .

Moje 1 podanie na tej serwerowni ~ >>Klick<<
Drugie, które wyleciało do kosza, nie mam uprawnień by tam zaglądać ale może komuś się coś tam wychwyci . >>Klick<<

Jakieś pytania? > Zapraszam na priv.

Zanim skomentujesz zapoznaj się oraz przeczytaj dokładnie moje podanie .

@  Quavosh ^^ ! ~~ Przeczytaj pierw podanie, ok? bo daje ręke uciąć że nic nie przeczytałeś, nie widziałeś mnie? dziwne, ja Ciebie też, tyle siedzisz w grze, wymagane 20h mam.

@CwNiaK ~~ Byłem na spectcie z 5 minut, nie moge być ? może demko kręciłem? bo hltv się ostatnio nie pokazuje.. 20h mam, nie widziałeś mnie bo byłes tylko na 10 minut, do końca dnia nie widziałem Cie ani razu już. Nie ingeruje się w sprawy serwera? Jest to w ogóle w wymaganiach? nie sadze, po za tym są 2 tematy dot. zmiany "czegoś" na jb, więc zanim napiszesz sprawdź lepiej :)

@OneShotOneKill ~~ Napisałem raźno, gram od 3 dni, 1 raz gdy wszedłem pod tą nazwą był to dzien 22, jest to jutro? nie udzielaj się w tym temacie skoro nie umiesz nawet napisać prawdy . Po za tym co Cię to interesuje że gram niby "od wczoraj"? bynajmniej nie odnoszę się źle w kierunku do graczy na serwerze, a ty zauważyłem lubisz tak postępować .

@Zabujca12 ~~ Kolejny, gram od wczoraj tak? A Ty grasz od dzisiaj. Prócz tego co dalej? więcej argumentów jakichś .+ post specjalnie bo kolega ze skype one shot Ci kazał ?.. żałosne. Ps. w wymogach nie ma nic napisane ile trzeba dni spędzić na serwerze, 20 godzin jest? jest, więc nikt nie powinien zwracać uwagi na to ile gram.  :)

Opublikowano

Jestem na NIE

- widziałem cb tylko wczoraj na serwie i siedziałeś cały czas na spekcie nie grając, dostałeś ode mnie kicka wtedy.

- Wulgarnie się odnosisz do admina maiłem cię ukarać ale dostałeś ostrzeżenie

- Nie ingerujesz się w sprawy serwera na forum , wo gule nie wiedziałem twoich postów (oprócz tego).

• Legenda
Opublikowano

Również na TAK. Byłeś już u nas adminem i nie było na ciebie żadnych skarg, wiek masz odpowiedni, amxx dobry, podanie jest przekonujące oraz posiadasz steam. 

Opublikowano

Również jestem na tak można dać ci szanse miałeś już tutaj admina i dawałeś sobie rade, po za tym wiek jest ogar też.

Opublikowano

Ode mnie masz TAk ;)

+Steam

+/- To forum, nie poznałem Cię zbytnio.

+Dawałeś radę kiedyś

Opublikowano

Jestem na NIE

-nigdy jeszcze cie nie widziałem

-daj się poznać

Do tego na serwerze gra od wczoraj  

Opublikowano

Jestem Neutral

+ Steam

+ Wiek

+ Amx

- Aktywność

Również pozostanę neutralny. 

Opublikowano

Podanie przyjęte. Samo podanie robi bardzo duże wrażenie! 

Na pw wyślij mi nick oraz hasło. 

• Legenda
Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyżej.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.