Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick:s0phisticatedly cyaneopubescens
Nick oskarżonego:cziter oraz <<<<<
SID oskarżonego (komenda status):
Godzina i data przewinienia:sprzed chwili 
Opis sytuacji:gracz pod nickiem cziter ma ogromne lagi rzuca go po mapie wiec to zglosilem na U@ admin zamiast zrobic cos z tym odstawil szopke co bedzie pokazane ponizej
+ BRAK JAKIEJKOLWIEK REAKCJI NA WYZWISKA OD CZITERA a innych banuje to ze sa kolegami nie oznacza ze moga byc bezkarni 

Mam nadzieje ze cziter zostanie ukarany za wyzywanie oraz notoryczne lagi ktore nawet na sekunde nie ustepuja rumcajs za mniejsze klatki dostal bana na miesiac z gory dziekuje 
Dowody (demo, SS, świadkowie):[sVIP][Cherlak]  *DEAD* `cziter.? :  Mam wyjebane na tego buraka ,D | 
#2 [sVIP][Poczatkujacy]  *DEAD* < < < < :  cziter ogarnij teleporty sekundowe bo wielki s0p tak pisze
Uwagi (opcjonalne):-
  • Haha 1
Opublikowano

Spodziewałem się tego po Tobie. Gdyby to był mój serwer już dawno by Cię na nim nie było za Twoje wielokrotne buractwo i wyzywanie każdego kto Cię zabije. To, że jesteś płaczkiem widzę od samego początku. Gracz ` cziter.? o którym tak wspominasz nie miał "żadnych ogromnych lagów" więc nie musisz tak wyolbrzymiać, widocznie nie widziałeś takich jeszcze.  Gracz poruszał się normalnie i raz na jakiś czas mogło go przyciąć więc zwróciłem mu uwagę. Jeszcze dla Twojej informacji nie znam tego gracza i nie mam go w znajomych.  Tak więc wezmę sobie Twoją skargę do serca i będę bacznie Cie wysłuchiwał czy przypadkiem Ty nikogo nie wyzywasz. :default_smile: Ps. na przyszłość jeżeli w dowodach masz (demo, SS, świadkowie) przydałoby się coś z tego wybrać, napisać tak też potrafię. Tyle ode mnie :hi:

• Lubię to! 1
Opublikowano
15 minut temu, MarkeloN napisał:

Spodziewałem się tego po Tobie. Gdyby to był mój serwer już dawno by Cię na nim nie było za Twoje wielokrotne buractwo i wyzywanie każdego kto Cię zabije. To, że jesteś płaczkiem widzę od samego początku. Gracz ` cziter.? o którym tak wspominasz nie miał "żadnych ogromnych lagów" więc nie musisz tak wyolbrzymiać, widocznie nie widziałeś takich jeszcze.  Gracz poruszał się normalnie i raz na jakiś czas mogło go przyciąć więc zwróciłem mu uwagę. Jeszcze dla Twojej informacji nie znam tego gracza i nie mam go w znajomych.  Tak więc wezmę sobie Twoją skargę do serca i będę bacznie Cie wysłuchiwał czy przypadkiem Ty nikogo nie wyzywasz. :default_smile: Ps. na przyszłość jeżeli w dowodach masz (demo, SS, świadkowie) przydałoby się coś z tego wybrać, napisać tak też potrafię. Tyle ode mnie :hi:

Jeśli widzisz że kogoś "wyzywam" to mnie banuj skoro tak często wyzywam innych dlaczego nie dostałem za to żadnego bana? Co do jego lagow proszę cię 

• Premium
Opublikowano

Oby dwaj( ty i cziter) się nadajecie na bana. Jeden lepszy od drugiego. Piszecie głupoty na serwerze... 

Skarga nie słuszna na admina @ MarkeloN

• Uwielbiam 1
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.