Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Piotrek

Doświadczenie: Przed wakacjami miałem przyjemność gdzie indziej pełnić funkcję redaktora i typera około 5 miesięcy, myślę że może być minimum.

Dlaczego Ty?: Posiadam w miarę dużą możliwość czasu, będąc adminem na serwerze też mam tam swoje obowiązki wiadomo , ale skoro poprzednio potrafiłem pogodzić rolę admina z redaktorem , to pogodzenie roli  typera z adminem również nie powinno stanowić żadnych problemów. Znam interpunkcję i ortografię na tyle przyzwoicie iż uważam, że byłbym w stanie chociaż w najmniejszym stopniu zaciekawić użytkowników danym tematem. Bardzo interesuję się jedną konkretną kategorią od 5 lat, czytam na ten temat informację , oglądam to w TV lub na komputerze. Nie jestem w stanie siedzieć 24/7 na serwerze, bo po czasie robi się to nużące, a brakuje mi zajęcia na weekendy/wieczory w tygodniu gdzie już powiedzmy pograłem 6-7h na serwerze i chciałbym porobić coś innego. Dodatkowym punktem w mojej wypowiedzi będzie, że oprócz dokładania starań na serwerze chciałbym również dołożyć parę ciekawostek lub zwykłych artykułów na forum, aby szersze grono użytkowników mogło się lepiej ze mną zapoznać oraz wyrazić swoją opinię pod danym napisanym przeze mnie tematem , dzięki czemu mógłbym rozwijać swoje wypowiedzi w ciekawszy sposób i z lepszą skutecznością. Na koniec dodam, że odchodząc z poprzedniego miejsca jeden chyba z moderatorów czy administracji nie pamiętam , ale napisał do mnie czy nie chciałby tu posady redaktora. Aktualnie posada ta ma wystarczająca ilość członków, a więc zdecydowałem się złożyć podanie na typera.

Którą dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka, głównie NBA

Edytowane przez Liv Morgan
  • Lubię to! 6
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Jestem na tak 

+Doświadczenie 

+Przekonuje mnie twoje podanie 

+Wiek 

+Miły 

Moim zdaniem był by dobry na tym stanowisku 

Trzyma za ciebie kciuki💪

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Będę za, jeśli zdecydujesz się na inną kategorię, moim zdaniem z WWE nie ma zbytnio co typować, smackdown/raw? Większe gale są bardzo rzadko. Podanie jest bardzo kreatywnie napisane, dużo ciekawych informacji, ale jak mówię - inna kategoria, od nożnej mamy dwie osoby, możesz zaproponować coś innego w edycji posta? Jeśli się zdecydujesz na zmianę, to jestem jak najbardziej za przyjęciem.

+ ładne podanie

+ doświadczenie na randze

+- aktywność, ale to jest do poprawy na luzie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak samo jak dejman, jestem za przyjęciem Ciebie na typera, ale tylko pod warunkiem zmiany dyscypliny. WWE tutaj wątpię, że dużo osób śledzi, a jakby nawet to obstawianie RAW/Smackdown albo i nawet NXT nie ma kompletnie sensu. Duże gale są raz na miesiąc więc też takie obstawianie moim zdaniem nie będzie miało sensu. Widziałbym Cię w innej kategorii niż WWE.
+ Wiek

+ Ładnie napisane podanie

+ Doświadczenie na randze

• Zasłużony
Opublikowano

Tak, jak poprzednicy - jestem za przyjęciem pod warunkiem zmiany dyscypliny. Wydaje mi się, że WWE kompletnie się nie przyjmie. Wrzucanie ciekawostek czy jakiś tam newsów na ten temat może być jak najbardziej na plus, jednak tematy do typowania? No nie. 

Wciąż brakuje nam osób na typerze, spełniasz wymagania, masz doświadczenie, więc czemu nie dać szansy? Jedynym minusem jest fakt, że mało Cię widzę w tamtym dziale jak i na całym forum. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.