Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: og.

SteamID: 76561199026685514
Staż na serwerze: Prawie 3 miesiące.
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/og pc./145.239.16.170:27035/ (stary nick)   https://www.gametracker.com/player/og./145.239.16.170:27035/ (nowy nick)
Doświadczenie w byciu adminem?: Dosyć słabe na serwerach cs:go. 

Znajomość SourceMod [1-5]: Nigdy nie miałem styczności, ale najważniejsze komendy znam.

Konto Prime?: Posiadam
Sprawny mikrofon: Również posiadam.
Mutacja głosu: Posiadam
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Dziennie 2/3 godzinki, tygodniowo około 21 godzin
Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem dosyć często aktywny na serwerze i jestem codziennie aktywny na disc ordzie, chciałbym pomóc innym w problemach i bardziej wspomóż administrację w rozwijaniu serwera.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

-jezeli chcesz pomoc zażegnać problemy innych, to na poczatku zażegnaj swój problem  z wyzywaniem innych

-nadużywasz mikrofon

+mutacja

jestem na nie

Edytowane przez turbii
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz, co to żart, ale nie oceniam jak wchodzi taki liv Morgan albo tstil, to siebie nawzajem wyzywamy dla beki, i to jeszcze na discordzie, jakby się było aktywnym, by się wiedziało takie rzeczy lamo.

• Haha 1
Opublikowano

hmm jestem na tak za okresem próbnym.

-aktywny

-zna komendy do bana muta gaga wiec problemu nie bedzie , w razie czego mozna podpowiedziec

-staż

My jak my z administracją od czasu do czasu można pożartować, ale polecałbym zmienić nastawienie do innych graczy, których Twoje słowa jednak mogłyby urazić.

Jeśli przyjmą Cię na okres próbny i nic nie odwalisz to myślę, że dasz radę również w codziennych obowiązkach admina, w końcu każdy z nas był kiedyś amatorem bądź toxic choć raz nie oszukujmy się emocje potrafią wziąść górę, ale oby nie za często.

Resztę zostawiam w rękach Hackera i TsitLa 

Powodzenia

~Liv

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, og pc. napisał:

Nick: og.

SteamID: 76561199026685514
Staż na serwerze: Prawie 3 miesiące.
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/og pc./145.239.16.170:27035/ (stary nick)   https://www.gametracker.com/player/og./145.239.16.170:27035/ (nowy nick)
Doświadczenie w byciu adminem?: Dosyć słabe na serwerach cs:go. 

Znajomość SourceMod [1-5]: Nigdy nie miałem styczności, ale najważniejsze komendy znam.

Konto Prime?: Posiadam
Sprawny mikrofon: Również posiadam.
Mutacja głosu: Posiadam
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Dziennie 2/3 godzinki, tygodniowo około 21 godzin
Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem dosyć często aktywny na serwerze i jestem codziennie aktywny na disc ordzie, chciałbym pomóc innym w problemach i bardziej wspomóż administrację w rozwijaniu serwera.

+Aktywność

-Nadużywanie mikrofonu

-Wyzwiska w stronę graczy

Jestem na nie :(

Edytowane przez m.michu
Opublikowano
5 godzin temu, og pc. napisał:

Nie wiem, czy wiesz, co to żart, ale nie oceniam jak wchodzi taki liv Morgan albo tstil, to siebie nawzajem wyzywamy dla beki, i to jeszcze na discordzie, jakby się było aktywnym, by się wiedziało takie rzeczy lamo.

(komentarz nie dotyczy posta) 

Wyzywanie się dla beki na discordzie w naszym gronie to ogromna różnica, admin na serwerze powinien mieć nieskazitelną opinię 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie odrzucam, poprzez swoje zachowanie nie jesteś w tym momencie odpowiednim kandydatem na to stanowisko.

Postaraj się zrozumieć swój błąd i poprawić swoje zachowanie przed kolejną próbą, której możesz się podjąć nie wcześniej niż za 7 dni.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.