Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: matrolelelelellelelelel

Nick admina banującego:  DługutkiIsLove

Data/Mapa:27-03-22 16:57:11

SteamID: STEAM_1:1:187527276

Serwer (mod):       Only mirage #6                        

Opis sytuacji: Witam wszystkich tutaj zgromadzonych, ogolem chcialem se po faceicie pograc z ziomkiem na serwerze, zagralem 2 albo 3 mecze z czego prawie caly 2 i 3 bylem doslownie ciagle z ziomkiem w teamie, ziomek zwyzywal kogos, dostal knebla, i ja napisalem za niego ze cos kazal przekazac, po czym admin spytal: A czyli rozmawianie na komunikatorze? po czym powiedzialem ze mozna rozmawiac i ze nie ma czegos takiego w regulaminie jak "rozmawianie na komunikatorze" jak juz to jest ale jest w podpunkcie mowa o tym, ze nie mozna podawac sobie wzajemnie informacji bedac w roznych teamach, czego nie robilismy bo jak juz napisalem bylismy w tym samym teamie od zaj**ania czasu :)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Po przejrzeniu demek , nie znalazłem podejrzanych sytuacji względem podawania sobie informacji ponieważ faktycznie byliście w tym samym teamie cały czas. Mój błąd lecz zrozum, że jeżeli jako admin słyszę potwierdzenie informacji typu "tak rozmawiamy" na chacie głowsowym bo nie pamiętam dokładnie jak to powiedziałeś to zapala mi się lampka z regulaminu. Dokładnie to było po następującym zdaniu które napisałeś gdy twój znajomy dostał gaga za "kulture".

LOGI :

Brak opisu.

Decyzja UB.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.