Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: hell0

Nick admina banującego: DonGiguś

Data/Mapa: am_desert_KAT_

SteamID:  STEAM_1:0:447635194

Serwer (mod):     1v1     Katujemy               

Opis sytuacji:  Witam, po ciezkim dniu zalogowalem sie na steama zeby pograc na moim ulubionym serwerze. Po wejsciu na serwer rozegralem kilka pojedynkow na przeciwnikow z nizszych arenek, bedac jednoczesnie

topowym graczem w tym miesiacu. Krotko mowiac, przydusilem sobie porzadkie po czym ni stad, niz zowad zostalem zbanowany na jeden dzien z powodem "CZEATY". Sytuacja jest wyjatkowo irytujaca poniewaz powyzej wymieniony admin nie potrafi nawet poprawnie napisac angielskiego slowa "cheaty". Pomimo to ze na serwerze spedzilem zaledwie kilka minut, adminowi wystarczylo jedynie 10 sekund na zglebienie sytuacji i wydanie wyroku na biednego czlowieka ktory przyszedl spokojnie pograc na swoim ULUBIONYM serwerze. Prosze o kare dla powyzej wymienionego admina. Z uwagi na jego niekompetencje domagam sie zdegradowania do rangi gracza NA MOIM ULUBIONY SERWERZE

• Haha 2
Opublikowano

Pod wpływem  emocji i  haosu sam nie mogłem opanować serwera szczególnie że jestem nowy . Sprawdziłem gracza i była jedna sytuacja gdzie faktycznie coś było nie tak . Jednak to zamało dowodów , działałem impulsywnie (szczególnie że dostałem zgłoszenie o potencjalnych cheatach , a później na czacie głosowym była informacja że gracz jest odpalony ) Zostawiam decyzję sile wyższej 

Pozdrawiam  Giguś 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.