Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

DELXw7R.png.3110d19b71d9d78d479ca460e52710d7.png

Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą!

Dziś pod naszą malutką lupką znalazła się osoba, która uwielbia tatuaże, często pisze artykuły, mowa tutaj o @ Extinct.

Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat!

11i.png.fd09a1d4e6108e76c6971815cc2fe073.png

1. Co sądzisz o @ Extinct. ?

Użytkownik nr 1 > Bardzo miła dziewczyna, fajne przepisy wstawia na forum :D

Użytkownik nr 2> Sam nie wiem co myśleć. Z jednej strony wydaje się naprawdę ciekawą i wartą głębszego poznania osobą, a z drugiej strony znam jej mroczną przeszłość, która zaburza trochę obraz tej wspaniałej osoby, którą widzi większość osób. Mimo wszystko nigdy jej nie skreśliłem i wciąż chcę się przekonać, że jednak się myliłem. 

Użytkownik nr 3 > Miła, pozytywna osóbka, na której można polegać. Do pogadania, do posmiania się. Po prostu fajna kobitka!

Użytkownik nr 4 > Bardzo w porządku kobitka, miła, kulturalna, no i przede wszystkim ma ciekawą osobowość, zawsze zadziwi mnie czymś nowym. 

Użytkownik nr 5 > Mega pozytywna dziewczyna, bardzo otwarta na znajomości. 

Użytkownik nr 6 > Extinct jest fajną osóbką, przede wszystkim miłą i nawet trochę życzliwą, da się z nią porozmawiać na ciekawe tematy, co w czasach wojny i pandemii jest rzadkością. Pewnie można byłoby się rozpisać, ale to skrócę - jakbyś nie była z podlasia to almost 10/10

Użytkownik nr 7 > Spoko babka, a przynajmniej takie sprawiła wrażenie, kiedy kilka razy rozmawialiśmy.

Użytkownik nr 8 > Uważam, że Kinia jest bardzo przyjazną kobietą i taką pozytywnie zakręconą. Sprawia wrażenie otwartej na ludzi i dodatkowo pozytywnie do nich nastawionej.

Użytkownik nr 9 > Znamy się już trochę, więc mogę powiedzieć, że jest bardzo miłą i przyjazną osóbką, a także aktywną. Ponadto zawsze służy pomocą i dobrym słowem. 

Użytkownik nr 10 > Bardzo sympatyczna osoba , miła.

Użytkownik nr 11 > Miła osoba co lubi wkręcać osoby, że ma trzydzieści lat na karku :1x:

Użytkownik nr 12 > Myślę, że jest miłą i przyjaźnie nastawioną do wszystkich osobą. Nie mogę zbyt dużo powiedzieć, gdyż nie znam jej na tyle. Zbyt krótko były prowadzone konwersacje. 

Użytkownik nr 13 > Osoba godna zaufania oraz odpowiedzialna.

Użytkownik nr 14 > Sprawia wrażenia miłej osoby, z którą można pogadać na wszystkie tematy. 

Użytkownik nr 15 > Wydaję się być osobą poukładaną oraz przyjazną. 

2. Na jakiej randze chciałbyś/chciałabyś zobaczyć @ Extinct. i dlaczego?

Użytkownik nr 1 > Oczywiście, że na redaktorze, widać po tekstach, że robiła by dobre artykuły. 

Użytkownik nr 2 > Zdecydowanie redaktor, w przyszłości może nawet moderator.

Użytkownik nr 3 > Szczerze mówiąc chciałbym zobaczyć ja na randze Redaktora. Widać, ze ma dryg do tego i pisze fajne teksty.

Użytkownik nr 4 > Jeżeli będzie otwarta rekrutacja, to zapewne na redaktorze lub redaktorze fp. Ma zapał do roboty, a jej prace są na wysokim poziomie. 

Użytkownik nr 5 >  Nie mam pojęcia, ale redaktorsko mogłaby się sprawdzić. 

Użytkownik nr 6 > Admin Chatboxa. 

Użytkownik nr 7 > Redaktor - fajnie pisze, ma do tego dryg.

Użytkownik nr 8 > Myślę, że idealnie odnalazłaby się na stanowisku redaktora. Z tego co zauważyłam bardzo lubi dodawać różne przepisy i artykuły na forum. Dodatkowo wszystkie są mega ciekawe. 

Użytkownik nr 9 > Redaktor musi być, z uwagi na zaangażowanie i "lekkie pióro" :default_happy: Ewentualnie Moderator.

Użytkownik nr 10 > myślę że na randze Redaktor ponieważ tak uważam że poradziła by sobie 

Użytkownik nr 11 > Moderatorka forum i w górę. Czuję, że ma do tego smykałkę :)

Użytkownik nr 12 > Na redaktorze lub grafiku. Ładne tworzy graficzki do swoich prac redaktorskich, które również są na wysokim poziomie. 

Użytkownik nr 13 > Redaktor ! Czytając jej prace widać że ma w tym doświadczenie i z pewnością sobie poradzi. 

Użytkownik nr 14 > Nadaje się na Moderatora idealnie.

Użytkownik nr 15 > Zdecydowanie Redaktor bądź Admin czatu, jest aktywna na czacie i pisze rozbudowane artykuły. 

3. Co chciałbyś/chciałabyś anonimowo przekazać @ Extinct.

Użytkownik nr 1 > Trzymaj się celów w życiu i nigdy się nie poddawaj!

Użytkownik nr 2 > Bądź sobą i zawsze rób to co kochasz! Podążaj swoimi drogami i nigdy za baranami.

Użytkownik nr 3 > Kiedy wbije Pani w końcu na tego TeamSpeaka?!

Użytkownik nr 4 > Kiedy wykorzystujemy voucher? :kappa:

Użytkownik nr 5 > Chodźmy na rosół i pierogi, a potem na lody Smerfowe. :D

Użytkownik nr 6 > *Pssst* <szepcze> Masz fajne tatuaże.

Użytkownik nr 7 > Chciałabym przekazać, żeby dalej rozwijała się w tym co kocha robić i tym co sprawia jej przyjemność.

Dodatkowo przytulasy dla Hadesa ❤️

Użytkownik nr 8 > Niech się nie zmienia :peepoHappy:

Użytkownik nr 9 > Chciał bym przekazać dużo buziaków :dogel:       

Użytkownik nr 10 > Bądź sobą po prostu. 

Użytkownik nr 11 > Oj, chyba nie ma nic takiego. Niech dąży po swoje. 

Użytkownik nr 12 > Super jesteś kapciu, nie zmieniaj się, tylko kalkulator kup, bo nie wiesz po ile karnety chodzą.

Użytkownik nr 13 > Życzę ci samych miłych chwil na forum.

Użytkownik nr 14 >

Użytkownik nr 15 > Patrz komu ufasz. 

Pilnujcie się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! :pepoHmm:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 9
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.