Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Przyglądając sie grze serwera Only DD2 #2 zauważyłem że leczenie używane w umiejętny sposób daje praktycznie nieśmiertelność.

Stąd moja propozycja by ograniczyć możliwość leczenia do 100hp na osobę, dałoby to mozliwosc uleczenia pełnego zdrowia jedynie raz.

Samo leczenie to całkiem dobry pomysł lecz przy nieograniczonym robi się problem, granaty są nieskuteczne, skany również poniewaz zawsze mozna schować się gdzieś do roga i podleczyć

Oczywiście wartość maksymalna dla pojedyńczej osoby moze byc inna lecz moim zdaniem taki ogranicznik byłby dobrym rozwiązaniem. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moim zdaniem interesujący pomysł, który warto przemyśleć. 

Osoba przyjmująca leczenie może przyjąć maksymalnie 100 pkt życia na rundę

Sądzę, że nawet te 200hp "co rundę" nie zabrałoby frajdy z leczenia. Oczywiście ograniczyłoby to również kampienie i leczenie się po tunelach albo na top midzie po byle obrażeniach z jednego strzału albo nejdach

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Propozycja przyjęta, ustawiłem 100 hp na rundę. Będę obserwował i może nawet dam mniej na rundę. Kwestia czasu. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.