Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~ Dodanie dla prowadzącego magiczny marker/ lepiej jest prowadzic /itp

~ Usunięcie czegoś takieto typu " Podskocznia " " kucajka " zmyla to graczy.. nie powinno się zabijać przez takie coś, bo jak jest ostatnia reakcja/1 reakcja to wiadomo każdy chce być 1 nie będąc tym ostatnim jak ktoś powie podskocznia to jak ktoś podskoczy to zabija ta ? w zasadach u sajmona jest słowo "hop" to też nie jest słowo "podskocz" tak więc ? Proponuje dodanie w regulaminie podpunktu, który zakazuje uzywania słów zmylających bądź słowa te blizkoznaczne do słowa kucnij/podskocz niech będą uważane za właśnie takie wyrazy. Irytuje mnie coś takiego jak ktoś mówi ostatnia reakcja podskocz .. nia.

~ Dodanie do regulaminu u ct mikro +16 nie mam zamiaru słyszeć piszczałki w ct. / jest podpunkt że wymagany jest mikrofon, no okej, ale z piszczałką grać nie będe ..

~ dodanie komendy typu /reset u prowadzącego co umożliwia zrespienie obok prowadzącego piłki, która zniknęła o dziwo .

Opublikowano

Po 1. Piłka pod komendom /ball

Po 2. ,,Dodanie do regulaminu 16+,, jestem za, będzie dodane.

Po 3. Marker nie wchodzi w grę, zaraz będziecie bez potrzeby się nim bawić. Może jeden będzie ogarniał a 10'ciu będzie się bawiło. NIE

Po 4. Więzień musi być spostrzegawczy ale jak dla mnie jest to trochę bez sensu. Np. Jest zwykły bezruch ( jak wiadomo można skakać ) i Strażnik powie ostatnia reakcja podskocznia. No ale niestety więzień musi być z koncentrowany a nie myśleć o ucieczce :D

Opublikowano

1. Jestem na tak (w razie wygłupiania się z markerem da się bana na CT i tyle)

2. Jestem na nie (TT musi słuchać uważnie)

3. Jak najbardziej ZA

Opublikowano

Co do Markera zmieniłem decyzję ale markera może używać tylko Strażnik prowadzący. Co do reszty porozmawiam z Play'em i coś tam wykombinujemy.

Opublikowano

Co do Markera zmieniłem decyzję ale markera może używać tylko Strażnik prowadzący. Co do reszty porozmawiam z Play'em i coś tam wykombinujemy.

Właśnie napisałem to, prowadzący .

Opublikowano

1. Można, ale przy tej ilości adminów ciężko będzie dzieciaków upilnować :)

2. NIE - ct może mylić więźniów, ale na 1 reakcji nie można zabijać :D

3. TAK

4. Piłka pod /ball

Czasami śmieszą mnie niektóre propozycje. Jest nowy gracz, który nie zna wszystkich komend na serwerze a po 1 dniu gry chciałby wszytko pod siebie zrobić. Ja proponuję, aby pod /komendy dodać te, których tam nie ma, bo naprawdę jest tych propozycji o komendach, a będzie coraz więcej na forum. A tak większość graczy już na serwerze będzie mogła sprawdzić jakie już funkcjonują. Np. dużo CT nie wie o komendzie /guns, czy choćby właśnie tej /ball która są bardzo przydatne. Także proszę o zaktualizowanie na serwerze  /komendy i dodanie wszystkich jakie funkcjonują na serwerze. :D

Opublikowano

Tomek takie coś jest w menu, tylko że chyba podziel i to się po prostu klika, więc nie widzę sensu dodawania komendy /rodziel.

Opublikowano

Tomek takie coś jest w menu, tylko że chyba podziel i to się po prostu klika, więc nie widzę sensu dodawania komendy /rodziel.

Co masz na myśli pisząc "rozdziela podzielonych graczy"?

Tak jak napisał FireGucio chodzi mi o to, że jeżeli podzielimy więźniów na kolorki to komendom /rozdziel usuwamy im kolory.

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.