Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: unfortunate

Nick admina banującego: imag1ne

Data/Mapa:  17:55 | 19/03/2022, mirage

SteamID: STEAM_1:1:590713530

Serwer (mod):  ██★ Katujemy.eu ★ ONLY MIRAGE #4 • 128TR !ws/!knife/!gloves
Opis sytuacji: Nie widzialem zadnego powodu by dostac bana za multihacka nawet nic zlego nie robilem poprostu pare osob osadzilo mnie o wallhack i po chwili dostalem bana za multihack a bylem osadzany o wallhack. Czekam na rozpiske.

• Haha 2
Opublikowano

Zacznę od tego, że jest to gracz, który był niejednokrotnie banowany, ale za każdym razem po odwołaniu zostawał odbanowywany. Zacznijmy od tego, że sam gracz ma całkowicie świeże konto, 4 stopień oraz wyciszenie za reporty, które przeciwko niemu wpłyneły.

Oglądając samego gracza jak dla mnie widać, że większość jego ruchów jest zbyt pewna zdarza mu się na ułamek sekundy popatrzeć również przez ścianę. Movement bardzo zwariowany ciągłe ruchy myszką, które miałyby prawdopodobnie mają na celu zasugerować, że sam gracz jest "na wysokim poziomie".
Jak wyżej pisałem samo konto wygląda bardzo podejrzanie dodatkowo cały czas przeciwko niemu dochodzą nowe zgłoszenia noi jak wspominałem był on nie jednokrotnie karany, a aż 5 razy.
Pomimo wszystko długo się wstrzymywałem z tym banem, a nie jednokrotnie było wiele dziwnych akcji. 

Nick podejrzanego na demku : "Diament" poprzez reporty.

Link Dema : https://o26a.gotv.pro/srv54503/auto0-20220319-172611-943511879-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

OPIS DEMKA :

- Runda 8 : Spalone +/- ( Patrzył na osobę z awpy już przez boxa ).
- Runda 10 : 12:40 W spowolnieniu 1/4x -> Dosyć normalny flick.
- Runda 10 : Okolo 13:15 - 13:41 | Popatrzenie się na typa z ct przez ścianę po czym ma zamiar tam iść, ale jednak postanawia uciec na shorta prawdopodobnie z paniki przy okazji zabijając jednego z graczy.
W dalszym ciągu runda nr.10 | Clutch 1vs1 Notoryczne patrzenie idealnie na przeciwnika, który podąża w stronę kuchni po czym przejście do ławki z notorycznym patrzeniem tylko kuchni pomimo info "short chyba" ignoruję totalnie te opcję.
- Runda 11: 14:25 | +/- Niezły flick dołożona natychmiastowa głowa na gracza z okna.
- Runda 11: Kawałek dalej - popatrzenie przez boxa, timingowe wychylenie, gdy gracz z enemy akurat ma zamiar uciec.
- Runda 13: 18:08 Ponownie idealny timingowo prefire.
- Runda 14: 19:39 Ponownie glowa z deagla z jakimś opóźnieniem widząc typa ( triggerek chyba odpalony ).
- Runda 15: 21:32 Zabicie typa z okna oczywiście normalne, ale czemu akurat wiedział, że będzię ich tam dwóch? Mogło to być dodatkowe sprawdzenie, aczkolwiek wątpie po całokształcie jego gry.
- Runda 16: Natychmiastowe wyjebane w b, skoro można iść na mida gdzie są gracze, a na B ich przez ściany coś "nie widać".
- Runda 16: 22:41 Ctrl nie działa, czy nawet timingu nie umiesz wyczuć, żeby kliknąć i wskoczyć na tego boxa?
- Runda 16: 22:48 W spowolnieniu widać totalny aimlock celownik nawet tam nie poszedł reakcja mistrza tej gry. ( Jak dla mnie to wyjaśnia wszystko ).
- Runda 17: 23:10 Dodatkowo mamy doczynienia z mistrzem bunnyhopa z 4 stopniem robiącym tzw "zuhna do jungli" ( Nie pierwszy raz to robił ).
- Runda 17: 23:41 Nie wsłuchiwałem się mocno, ale raczej nie mógł go słyszeć, a pomimo wszystko patrzył na niego przez ścianę.
- Runda 18: 24:22 Ponownie mistrz bunnyhopa ( Nawet w blachę nie trafił ).
- Runda 20: Od początku rundy jak dla mnie totalne złoto. Spalone moim zdaniem.

Można tak wymieniać w nieskończoność gracz był niejednokrotnie banowany, wiele razy jest zgłaszany. Widać kolego, że się kryjesz, ale większość twoich akcji jest jak dla mnie w sporym stopniu dziwna. Moim zdaniem ban jak najbardziej słuszny i powinien zostać nie wiem jak ta osoba mogła tu spędzić 750 minut czasu i za każdym razem miała udane odwołanie od bana. Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Runda 8 b- standardowa pozycja 
Runda 10: 12:40 b- zwykły strzał
Runda 10: 13:15 - 13:41 b- przyszedł z shorta, gdy dostaje info o tym, że przeciwnik może tam być sprawdza go. Podkłada bombe zasłaniając sobie shorta.
Runda 11: 14:25 b- zwykły flick
Runda 11: b- nic nadzwyczajnego 
Runda 13: 18:08 b-
Runda 14: 19:39 b- miał czas, żeby przycelować 
Runda 15: 21:32 b- dużo graczy na midzie, więc jak najbardziej mógł się spodziewać, że będzie tam więcej niż jeden przeciwnik
Runda 16: b-
Runda 16: 22:41 b-
Runda 16: 22:48 b-/+ dość dziwny strzał
Runda 17: 23:10 b- nic nadzwyczajnego
Runda 17: 23:41 b- słyszy wszystko doskonale
Runda 18: 24:22 b-
Runda 20: b-/+

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.