Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Seweryn
Staż na forum :Od początku<Ale udzielam się od niedawna>
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :4/5h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :7/8
Dlaczego ty? :Myślę ze sprawdzę się na tym stanowisku chciałbym pomóc Dudnesowi i wam w rozwoju sieci  Siec ma duże predyspozycje jestem uczciwy bezkonfliktowy uczynny Byłyby to dla mnie zaszczyt służyć wam mam nadzieje ze dacie mi taką możliwość Pozdrawiam Nesty :)

Znajomość AmxBans [0/10] :8

Znajomość IPB [0/10] :8/9

Ps Little Bamkac mówił żebym spróbował na UBT To że straciłeś v@ nie oznacza ze możesz docinać innym

@@Edit Radio bo byłem na telefonie teraz to się zmieni na kilka dni

Opublikowano

Jestem na tak, praktycznie taka sama sytuacja jak u DiaXos.... pomijając oczywiście aktywność  na forum. Wymagania spełnia, wiek, doświadczenie, znajomość powyższych pkt.

Ale znowusz piszę żeby wybrać 2 - max 3 osoby, które się najlepiej prezentują. 

Opublikowano

Jakie doświadczenie? Staż na forum ? Za ładny avek dajecie najważniejszą rangę na sieci? No bez jaj, potem się dziwić że są afery i lecą bany z dupy, a każdy na tym traci. 

Co do samego podania. Na nie. Nie przedstawiłeś żadnych plusów związanych z tą funkcją, nie wiem czy w ogóle się do tego nadajesz. 

Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.