Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

1           - Komendy SM są dla mnie czymś całkiem nowym i sprawiają mi problem.
        - Nie znam komend, lecz potrafię w małym stopniu obsługiwać AdminMenu.
3          - Nie znam komend, ale AdminMenu nie sprawia mi większych problemów.

- Znam kilka podstawowych komend oraz wiem czym jest AdminMenu, brak doświadczenia w roli administratora.
        - Znam większość podstawowych komend oraz wiem czym jest AdminMenu, brak doświadczenia w roli administratora.

6-7      - Znam wszystkie podstawowe komendy oraz wiem czym jest AdminMenu, brak doświadczenia w roli administratora.
8          - Znam większość komend, AdminMenu nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu administratorem.
9           - Posiadam zaawansowaną wiedzę na temat komend, AdminMenu nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu administratorem.

10         - Żadna komenda nie sprawia mi problemu, AdminMenu nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu administratorem.

Każdy admin powinien szczerze określić swoją wiedzy, gdyż tak czy inaczej zweryfikujemy to podczas odpytywania z komend.
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.